Petrolul, Pandurii şi Astra ţintesc Europa

Ultima actualizare:

Vitesse - Petrolul

Petrolul are cel mai dificil adversar dintre toate cele trei formaţii autohtone, Vitesse fiind pe locul patru în Olanda. În plus, în tur, la Ploieşti, scorul a fost 1-1. Totuşi, pentru a reuşi să învingă, antrenorul Cosmin Contra a sacrificat etapa trecută din Liga I, în faţa Braşovului (0-0) folosind mai mult rezerve, pentru a avea acum toţi titularii odihniţi. Gicu Grozav, intrat într-o pasă proastă, este acum pariul lui Contra. "Gicu e un fotbalist tânăr care trebuie să înveţe din greşelile pe care le face. Cred că diseară va face un meci mare şi ne va califica", a spus tehnicianul, care şi-a făcut nervi încă de ieri dimineaţă, la plecarea spre Olanda. La aeroportul din Otopeni bagajele echipei depăşeau limita admisă şi personalul a cerut redistribuirea lor.

Hapoel - Pandurii

După 1-1 în tur, Cristi Pustai are motive de îngrijorare pentru că lotul e decimat, el neavând decât 17 jucători pe listă (nu poate completa lista de 7 rezerve). Erico şi Breeveld sunt accidentaţi şi chiar dacă nu vor evolua, ei au însoţit echipa în Israel. Pe lista indisponibililor se află şi Lemnaru, dar şi Paraskevas, astfel că Pustai va fi nevoit să improvizeze. "Am mai multe necunoscute pentru meciul cu Hapoel, dar trebuie să obţinem calificarea. Sunt sigur că băieţii vor face totul pentru a reuşi să mergem mai departe în competiţie", a anunţat Pustai.

Astra - AS Trencin

Giurgiuvenii sunt liniştiţi în privinţa calificării în play-off. După ce în tur au pierdut cu 3-1, cei de la Trencin nu-şi revin nici în campionat, duminică, Senica învingând cu acelaşi scor. "Dacă vom aborda jocul aşa cum trebuie şi nu superficial, nu cred că vom avea probleme", a spus antrenorul Daniel Isăilă, care nu se va putea baza pe serviciile lui Yahaya, Bukari şi Fatai (accidentaţi).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vot legea pensiilor/ FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
Kylian Mbappe, PSG (EPA) jpg
Gheorghe Hagi, Romania, Generatia de Aur (Sportpictures) jpg
banner ilie nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net