«Călăul» Pepe şi-a găsit naşul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cunoscut ca unul dintre cei mai agresivi fotbalişti din lume, Pepe s-a transformat miercuri seară din „călău" în victimă, suferind o accidentare groaznică la nivelul feţei.

Meciul Real Madrid - FC Copenhaga din Liga Campionilor n-a avut storic, spaniolii impunându-se cu un categoric 4-0. Partida disputată pe „Santiago Bernabeu" nu va fi uitată însă prea curând de fundaşul portughez Pepe.

Celebru pentru felul agresiv în care îşi apără şansele, acesta a simţit pe propria piele efectele unei accidentări. Mai exact, pe finalul primei reprize, lusitanul a sărit la cap cu un adversar, Daniel Braaten, duel în urma căruia s-a ales cu arcada spartă şi un traumatism destul de serios. Imediat ce jucătorul Realului a picat la pământ, faţa i s-a umplut de sânge, iar echipa medicală a „galacticilor" a intrat în alertă. Inclusiv antrenorul Ancelotti se pregătea de o schimbare, Sergio Ramos fiind trimis la încălzire.

După un duel aerian, Pepe s-a ales cu arcada spartă.Medicii l-au cusut „pe viu” pentru a-i opri sângerarea

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Până la urmă, doctorii au ales varianta de a-i coase arcada lui Pepe chiar pe terenul de joc, astfel că fotbalistul a fost pus pe picioare în numai câteva minute. Pentru a-şi respecta statutul de războinic, Pepe a rămas în joc până la finalul meciului în ciuda durerilor persistente, evoluând aproape o oră cu un bandaj imens la nivelul capului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net