Pavel Badea: «Oamenii lui Mititelu mi-au furat 3.000 de lei!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Derby-ul Olteniei s-a încheiat 0-0, dar în tribune s-au petrecut scene şocante. Pavel Badea a fost atacat de bodyguarzii patronului Universităţii, Adrian Mititelu, şi lăsat fără bunuri. Acum, pe baza înregistrărilor video de la stadion, intenţionează să depună plângere penală împotriva agresorilor.

„Click!": Ce s-a întâmplat exact la finalul partidei?

Pavel Badea: Acordam un interviu şi m-am trezit cu-n sac de gunoi în cap. Apoi, am fost înjurat şi bruscat de către un bodyguard de al lui Mititelu. Am echimoze...

E adevărat că-n busculada creată aţi rămas fără portofel?

Da. Îl aveam în buzunarul de la spate şi mi-am dat seama repede că am rămas fără el. Aveam aproape 3.000 de lei în el şi două carduri. Unul era de la bancă, dar am sunat la serviciul lor de urgenţe şi-n trei minute l-au blocat. Cine ştie cum mă trezeam imediat şi fără niciun ban în cont?! Nu mă gândeam niciodată că voi rămâne lefter pe un stadion.Celălat card era unul de membru la Hotel Marriott. Acum nici pe ăsta nu-l mai am!

Bănuiţi cine ar fi putut să vă lase fără bunuri?

În jurul meu am avut numai oameni de ai lui Mititelu. Erau bodyguarzii săi, angajaţii şi rudele. De la tribuna oficială şi până la maşină numai ei au fost lângă mine.

Adrian Mititelu

simeon stalpnicul png

Ce veţi face în acest caz?

Mă gândesc să depun plângere penală împotriva bodyguarzilor pentru agresiune şi jigniri şi am ca probe înregistrările video, dar, din păcate, nu se vede cine mi-a luat portofelul.

Totuşi pe înregistare se vede cum Adrian Mititelu încerca să-şi calmeze angajaţii.

Totul a fost cu dedicaţie pentru mine. El poza în unul care vrea să liniştească spiritele, dar pe de altă parte le făcea semn cu capul bodyguarzilor să continue.

Ca o comparaţie: câinii în lesă nu ar muşca fără comandă! Oricum, bodyguarzii domnului Mititelul au antecedente, unul e în stare de suspendare şi unul are o sentinţă, nedefinitvă, de zece ani pentru evaziune fiscală. Plus că au agresat mai mulţi ziarişti în Craiova şi chiar pe Sorin Cârţu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net