Pantilimon, la lot după ce s-a «rupt» Tătăruşanu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce l-a pierdut pe căpitanul Vlad Chiricheş şi pe Pintilii, acum selecţionerul a primit o veste şocantă şi-n privinţa titularului dintre buturi. Tătăruşanu acuză dureri la coloana lombară, iar „Panti" se va reuni cu restul lotului în cantonamentul de la Mogoşoaia.

Goalkeeperul celor din Ghencea a cedat la antrenamentul de ieri, jucătorul roş-albaştrilor având probleme medicale mai vechi. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ca el să poată fi apt pentru jocul de vineri din Grecia, Tătăruşanu având nevoie de repaus. Astfel, Piţurcă a apelat la serviciile lui Pantilimon. Românul i-a luat locul lui Hart în poarta lui Manchester City şi acum e implicat, fără voia sa, într-un adevărat scandal izbucnit în Anglia.

simeon stalpnicul png

Hart e numărul unu în poarta „naţionalei" Angliei şi faptul că şi-a pierdut lotul la echipa de club l-a afectat deja. Ca prim efect, selecţionerul Hodgson a anunţat că nu se va baza pe el în ambele jocuri amicale din următoarele zile. „El e primul nostru portar şi va începe ca titular într-unul din aceste două meciuri, dar nu în ambele". Însă, colegul lui Pantilimon primeşte susţinere din partea oamenilor de fotbal. David Seaman, fostul portar englez, a anunţat: „Hart e foarte bun. M-a surprins faptul că nu a rămas titular la City. Păcat că antrenorul echipei sale de club nu-l susţine".

Piţi l-a convocat în regim de urgenţă

Pantilimon se va alătura de azi „tricolorilor" în cantonamentul de la Mogoşoaia, FRF reuşind obţinerea formalităţilor în timp record. „Victor Piţurcă a decis în cursul după-amiezii (n.r.-ieri) să-l convoace în regim de urgenţă pe goalkeeper-ul lui Manchester City, Costel Pantilimon, pentru cele două jocuri cu Grecia. În cantonamentul de la Mogoşoaia se vor afla 25 de jucători", au anunţat federalii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net