Şi-a făcut loc în istorie!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pandurii a reuşit să facă un egal în Portugalia, în meciul cu Pacos de Ferreira, obţinând primul punct din istoria clubului gorjean în grupele unei competiţii europene.

Formaţia pregătită de Cristi Pustai a devenit a opta echipă din România care bifează o astfel de performanţă la nivel continental. Pandurii sunt la primul lor an european, dar evoluţiile lor n-au trădat tracul debutului. Chiar dacă fotbaliştii lui Cristi Pustai au pierdut meciul cu Dnipro- primul din grupele Ligii Europa - ei au reuşit să-şi ia înapoi un punct în deplasarea din Portugalia, după 1-1 cu Pacos de Ferreira.

" Important e că nu am pierdut. Asta înseamnă că reprezentăm cu cinste fotbalul românesc şi că încercăm să ne îndeplinim un vis, care deocamdată e doar un vis", a mărturisit tehnicianul, după egalul cu echipa lusitană. Începutul este bun pentru gorjeni, mai ales că deja au bifat o performanţă: fac parte din "clubul" echipelor româneşti care au adus puncte ţării în grupele competiţiilor continentale. Pandurii li se alătură astfel celor de la Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, Vaslui, Timişoara şi Unirea Urziceni. Dintre cele opt echipe, actuala campioană a adunat - cum era de aşteptat - cele mai multe puncte, 65.

Eric: «Nu trebuie să ne oprim aici»

Pandurii s-au mulţumit cu remiza din Portugalia, dar mijlocaşul Eric de Oliveira, fotbalist care nu a jucat cel mai bun fotbal al său în ultimele partide, a mărturisit că speră ca echipa sa să adune cât mai multe puncte. "Ne-am dorit foarte mult o victorie. Este bine totuşi că nu am pierdut în deplasare. Sunt trist că nu am putut da mai mult. Mai avem patru meciuri şi cred că nu pot juca slab în toate. Trebuie să sperăm în continuare. Am scris istorie până acum şi nu trebuie să ne oprim aici", a spus fotbalistul brazilian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net