Herea este la trei echipe în acelaşi timp

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mijlocaşul rapidist e într-o situaţie extrem de complicată: a semnat cu FC Sion din postura de jucător liber de contract, dar el încă aparţine de echipa din Giuleşti. În plus, deşi a jucat deja un amical pentru elveţieni, arabii de la Al-Ittfiaq au anunţat marţi seara că românul va ajunge azi la Dammam pentru a semna cu ei.

Situaţia lui Ovidiu Herea este parcă desprinsă din filmele S.F. Nici el nu ştie, concret, de care club aparţine, dar a fost "plimbat" în trei ţări: România, Elveţia şi Arabia Saudită! Totul a început în urmă cu două săptămâni când mijlocaşul de 28 de ani a început negocierile cu cei de la FC Sion. Herea a plecat din România, crezând că poate semna cu oricine, în condiţiile în care giuleştenii au ajuns în eşalonul secund.

Aşa arată prezentarea lui Herea pe site-ul oficial al elveţienilorde la FC Sion

simeon stalpnicul png

Între timp, după o succesiune incredibilă a evenimentelor, Herea e într-o încurcătură din care nimeni nu înţelege nimic. Concret, în momentul în care a plecat în Elveţia, pentru a negocia cu FC Sion, Ovidiu Herea era liber de contract. A dobândit acest statut potrivit unei clauze din contractul său care prevede că fotbalistul poate semna cu orice club, dacă Rapid ajunge în „B".

Între timp însă, Rapid nu mai e în „B" şi, sâmbătă, va juca un baraj pentru menţinerea în Liga I cu Concordia Chiajna, iar postura de jucător liber de contract nu I se mai aplică. Elveţienii l-au prezentat pe site-ul oficial la 2 iulie, şi, mai mult decât atât, după ce s-a anunţat că a semnat pe trei ani, a şi debutat pentru Sion într-un amical. Lucrurile nu se opresc însă aici pentru că marţi seara a venit surpriza! Ovidiu Herea era dat transferat la FC Sion, însă fosta echipă a lui Ioan Andone, Al-Ittifaq, l-a prezentat ca fiind ultima achiziţie a clubului.

Aşa arată prezentarea lui Herea pe site-ul oficial al arabilor de la Al-Ittifaq

simeon stalpnicul png

Potrivit site-ului clubului Al-Ittifaq Dammam (Arabia Saudită), Ovidiu Herea a semnat cu fosta echipă a lui Ioan Andone! Saudiţii susţin că mjilocaşul de 28 de ani va ajunge azi, la Dammam via Bahrain, pentru a semna documentele de transfer. Fotbalistul nu ştie nici el încotro s-o apuce, mai ales că giuleştenii ar dori ca el să fie pe teren în meciul de bajar cu Concordia, de sâmbătă.

"Am vorbit cu domnul Cristescu şi cu domnul Zamfir, care şi-au dat cuvântul că dacă reuşesc să cumpere Rapidul îmi dau drumul fără să clipească. Până atunci mi-au spus că din cauza lui Copos nu puteam să plec. Şi aşa era. Acum întreb din ce cauză nu pot să plec? Să cred că aceste promisiuni sunt făcute doar la nivel declarative", s-a plans mijlocaşul în Prosport.

Iacov ar renunţa la bani

Potrivit contractului semnat cu FC Naţional, atunci când mijlocaşul a venit în Giuleşti, rapidiştii sunt obligaţi să-i plătească 500.000 de euro lui Costi Iacov (fostul preşedinte al lui FC Naţional), în momentul în care Herea va pleca la altă echipă.

simeon stalpnicul png

Totuşi, într-un interviu exclusive pentru Click!, Iacov a dezvăluit că dacă Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu vor prelua clubul de la George Copos, el va renunţa la cei 500.000 de euro pe care Rapid ar trebui să-i dea în cazul unui transfer al lui Herea în străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net