Grecia - România / Piţi, joci la cacealma?

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Accidentarea la nas suferită de Vlad Chiricheş în ultimul meci de campionat al lui Tottenham i-a permis lui Victor Piţurcă să se joace cu nervii grecilor.

Starea medicală a celui mai bine cotat fotbalist român al momentului a rămas o enigmă (până la urmă, n-a fost vorba despre fractură nazală, ci de o simplă contuzie), iar situaţia ar putea fi speculată la maximum de tricolori. Ieri, Chiricheş a aterizat la Atena, justificarea oficială fiind că fostul stelist a ţinut neapărat să fie alături de colegii din naţională.

„El va primi masca, va face şi un antrenament cu noi, dar nu va juca vineri. Mă aştept să joace doar marţi, la retur, dar nici atunci nu este cert că va fi pregătit", a punctat Piţurcă. Totuşi, să nu ne mirăm dacă îl vom vedea pe Vlad Chiricheş în teren încă din această seară, ca o „cacealma" pregătită de Piţurcă grecilor. Drept dovadă că stoperul naţionalei e apt din punct de vedere fizic e una dintre ştirile postate joi pe site-ul lui Tottenham, cu privire la internaţionalii convocaţi la loturi.

„Chiricheş e în căutarea unui loc la turneul final de anul viitor. România vizitează Grecia vineri, iar partida retur e programată marţi. Vlad, căpitanul românilor, e afectat de lovitura la nas primită în meciul cu Newcastle", scriu englezii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net