Antrenament înaintea «dublei» de foc cu Ungaria şi Turcia

Ultima actualizare:

Recordul lui Piţurcă. Amicalul de aseară l-a propulsat pe Victor Piţurcă pe primul loc în topul selecţionerilor români, din punct de vedere al numărul de partide. Piţi a debutat la data de 19 august 1998, tot într-un amical, 0-0 cu Norvegia, şi a ajuns acum la 84 de jocuri pe banca României, cu una mai mult decât Anghel Iordănescu, chiar omul căruia i-a urmat la naţională, după CM din 1998. Actualul mandat, început în 2011, este al treilea pentru selecţioner, după cele din 1998-1999 şi 2004-2009. În această perioadă, marile performanţe au fost calificarea „tricolorilor" la două Campionate Europene (2000 şi 2008). Cifrele lui Piţurcă: 47 victorii, 20 egaluri, 17 înfrângeri. Totuşi, la finalul meciului, fanii l-au huiduit pe selecţioner pentru prestaţia slabă a jucătorilor săi.

Stancu, gol pe final de repriză. În minutul 44 atacantul Bogdan Stancu a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului mic, după ce Gabi Torje i-a centrat perfect, nu înainte de al dribla pe Durica.

Latovlevici, certat de selecţioner. Stelistul Latovlevici a fost chemat la lot, Piţurcă luând hotărârea şi după ce Raţ i-a cerut să-l lase la West Ham pentru a fi în formă maximă la startul campionatului în Anglia. Selecţionerul nu-l convoca pe „Lato" pentru că nu-i plăceau manifestările sale de după goluri şi-n plus nu-i convenea că nu face cum trebuie faza defensivă. Aseară, Piţi a avut dreptate: cele mai mari ocazii ale slovacilor au venit chiar pe partea lui Latovlevici. În minutul 2, fundaşul a fost surprins prea avansat, iar Sestak a ţintit bara din dreapta lui Tătăruşanu. Apoi, în minutul 29, adversarul a preluat de lângă stelist şi a reluat cu pământul, balon scos cu greu de sub transversală, de Tătăruşanu. Până la urmă Sestak a marcat în minutul 56 cu o lovitură de cap după ce mingea l-a depăşit din nou pe „Lato".

Selecţionerul nu a mai rezistat, l-a apostrofat la marginea terenului pe fundaş, dar nu l-a schimbat până la finalul meciului.

Emoţii cu Marica. Ciprian Marica, jucător convocat chiar dacă nu are echipă, a evoluat aseară din minutul 76, însă în urma unui duel cu-n adversar s-a accidentat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la marginea terenului. Astfel, din minutul 85 „tricolorii" au jucat cu-n om mai puţin, Marica având o tăietură serioasă la bărbie, iar medicii nu au putut opri sângerarea în timp util.

Sandu şi Dragomir, înjuraţi. Deşi la meci au asistat puţini suporteri, în jur de 5.000, aceştia i-au înjurat în permanenţă pe şeful FRF, Mircea Sandu, şi pe preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, consideraţi vinovaţi pentru starea actuală a fotbalului românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net