La apelul «tricolorilor», fanii iau stadionul cu asalt

Ultima actualizare:
Fanii români
Fanii români

Selecţionerul Victor Piţurcă şi vedeta Ciprian Marica au transmis suporterilor că au nevoie de ajutorul lor în partida din această seară cu Turcia. Anunţul a avut efect: dacă ieri dimineaţă FRF a a remis un comunicat în care se anunţa că s-au dat doar 15.000 de tichete, după-amiază vânzarea era în plin avânt.

Biletele pentru disputa cu „ienicerii" se găseau la casele Arenei Naţionale începând de sâmbătă, dar susţinătorii „tricolorilor" s-au plâns pe forumuri că deşi s-au deplasat la stadion în termen scurt, au fost anunţaţi că nu mai sunt tichete.

Pentru a nu crea suspiciuni, mai ales că ultraşii acuzau că biletele au fost „repartizate" bişniţarilor, Federaţia a a scos ieri alt set la vânzare. Şi, într-adevăr, după-amiază se formaseră cozi.

La intrarea din Pierre de Coubertin, în jurul orei 14.00, mai erau doar câţiva inşi şi la un singur ghişeu mai găseai câteva tichete la peluze, din cele de 40 de lei, în rest erau disponibile câteva sute la tribuna I şi a II-a.

Ieri, la prânz, fanii au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională, iar mâine vor fi în tribune peste 40.000 de oameni

Chiricheş, Pintilii şi ceilalţi  fotbalişti ai naţionalei au rugat  suporterii să vină la stadion (Fotografii: Sever Gheorghe/Mediafax)
Chiricheş, Pintilii şi ceilalţi fotbalişti ai naţionalei au rugat suporterii să vină la stadion (Fotografii: Sever Gheorghe/Mediafax)

"Am avut la toate sectoarele. Asta e tot ce-a mai rămas. Cele de 20 de lei, la peluze, s-au dat repede", a sunat explicaţia. Apoi, la punctul de vânzare din strada Maior Coravu, era mai multă lume şi la peluze mai existau aproximativ 400 de bilete. "Sunt ultimele!", au spus vânzătorii.

La bişniţari, de  trei ori mai scump
La bişniţari, de trei ori mai scump

Totuşi, la intrarea dinspre Bulevardul Basarabia era o coadă generoasă. La casa unde se vindeau legitimaţiile de acces de 80 de lei, doar câţiva inşi, mulţimea fiind prezentă la cea rezervată peluzelor. Nu toţi au prins "lozul", iar pe afişul din geam care anunţa că nu mai sunt locuri de 20 de lei la peluze a apărut imediat şi informaţia că nu mai sunt nici de 40 de lei.

"Nu vreau să folosesc cuvinte mari, ar fi un dezastru să nu vină prea mulţi, dar sper să cumpere biletele", a spus selecţionerul Piţurcă.

Iar, Marica l-a completat: "Cu Ungaria am simţit omul în plus, pe suporteri, şi-mi doresc să vină şi împotriva Turciei. Avem nevoie de ei, să-i simţim aproape. Fac un apel către ei să vină şi noi ne vom da sufletul pe teren. Nu este simplu să plăteşti două bilete unul după altul, dar cred că vor face eforturi să vină la stadion". 


    La bişniţari, de  trei ori mai scump
La bişniţari, de trei ori mai scump

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net