Naţionala are nevoie de voi!

Ultima actualizare:
Meciul România - Estonia
Meciul România - Estonia

Meciul cu Estonia este decisiv pentru a ajunge la barajul ce ne poate duce la Campionatul Mondial. Totuşi, în ciuda apelului făcut de „tricolori” şi Federaţie, ieri, la casele de bilete era pustiu, deşi trecuseră 72 de ore de la deschidere.

Iniţial s-au scos la vânzare 26.000 de tichete, la inelele I şi II ale Arenei Naţionale, dar de ieri se găseau şi locuri la al treilea inel. Adică tot stadionul e la dispoziţia fanilor, care pot cumpăra în jur de 40.000 de bilete.

Cei mai mulţi amatori de bilete - vreo zece, erau la casele de bilete din Bulevardul Basarabia (Fotografii: Roberto Sălceanu)

Meciul România - Estonia
Meciul România - Estonia

Vânzătorii erau prezenţi de la orele 10.00 şi doar ieri programul a fost până la ora 14.00. Azi îi puteţi găsi la datorie până la şase seara.

La casele de bilete din Maior Coravu vânzătorii stăteau degeaba

Meciul România - Estonia
Meciul România - Estonia

Dar, lumea nu vine la stadion. Ieri, în jurul orei 13.00, cu o oră înainte de a se trage obloanele peste ghişee, în locul cozilor care ar fi trebuit să fie, dat fiind că urmează un meci de o importanţă capitală pentru viitorul fotbalului românesc, doar câţiva doritori erau la case.

La casele de bilete din intrarea de la Pierre de Coubertin trei curioşi consultau preţurile

Biletele nu s-au  vândut online
Biletele nu s-au vândut online

La intrarea din Pierre de Coubertin erau patru persoane, iar la punctul de acces din strada Maior Coravu nu era nimeni! Singura zonă animată, dar într-o mică proporţie faţă de partidele precedente ale echipei naţionale, era în Bulevardul Basarabia.

„Sunt bilete la toate sectoarele, dar am dat foarte puţine. Poate că e şi duminică şi lumea stă în casă, mai ales că plouă, dar sperăm ca luni sau marţi să le vindem", au spus vânzătorii de la casele Arenei Naţionale, bazându-se că vor avea deschis până la startul partidei programate marţi, ora 21.00. Ca o concluzie a vânzării slabe: nu era niciun bişniţar, de altfel o prezenţă constantă la stadion şi atunci când se joacă doar un amical.

Pentru meciul cu Estonia nu au fost puse în vânzare tichete online, ele găsindu-se doar la casele de tichete. Motivul a fost că federalii nu ştiau care va fi sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină a FIFA în cazul abaterilor suporterilor la partidele cu Ungaria şi Turcia.

FRF a avut de suferit doar financiar prin plata amenzii, dar cei de la Casa Fotbalului luau în calcul şi disputarea partidei cu Estonia fără spectatori şi de accea nu s-au pus în vânzare bilete şi-n mediul online.

Excluzând variantele SF, în acest moment România are două opţiuni pentru a merge la barajul de calificare la Campionatul Mondial, baraj programat a se disputa pe 15 şi 19 noiembrie.

Turcia nu câştigă meciul cu Olanda, noi învingem Estonia la orice scor.

Turcia câştigă cu Olanda, batem Estonia la un scor-fluviu. Trebuie ca noi să învingem Estonia la o diferenţă cu patru goluri mai mare decât ar învinge Turcia pe Olanda. Am fi la egalitate de puncte şi de golaveraj cu Turcia, dar cu mai multe goluri marcate.


    Biletele nu s-au  vândut online
Biletele nu s-au vândut online

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net