Mulţescu, renegat de jucători

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fotbaliştii s-au plâns că erau criticaţi în permanenţă de către antrenor, indiferent de evoluţia din teren. În plus, rezultatele slabe nu au făcut decât să oficializeze o despărţire despre care se vorbea de mult timp în club.

Căpitanul echipei, Cosmin Matei, sau puştiul Dorin Rotariu au fost desfiinţaţi în public de către Gigi Mulţescu, dar cazurile lor nu au fost unele izolate. În vestiar sau la antrenamente majoritatea dinamoviştilor au intrat în colimatorul tehnicianului.

simeon stalpnicul png

Atmosfera s-a degradat, iar şefii, sătui să facă pe arbitrul între cele două tabere, le-au atras atenţia celor din staff: rezolvaţi situaţia şi aduceţi puncte. Cum dorinţa nu a fost îndeplinită, după partida cu Petrolul, 1-1, a fost programată o întrunire între antrenor şi şefi. „M-am întâlnit cu dânşii de dimineaţă (n.r.-ieri) şi am reziliat contractul de comun acord", ne-a spus Mulţescu. Azi, vor fi semnate actele ce vor oficializa despărţirea, iar până la finalul săptămânii tehnicianul ar putea prelua o echipă din spaţiul ex-sovietic.

Vine Flavius Stoican

În locul lui Gigi Mulţescu, echipa va fi pregătită de Flavius Stoican (36 de ani), tehnician ce activa la Dinamo II. Pe lista conducătorilor pentru a prelua postul au fost şi Selymeş, Miriuţă şi Chirilă. Stoican a fost preferat pentru că e perceput ca dinamovist, e apropiat de jucători şi-n plus pretenţiile sale financiare sunt reduse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net