4.000.000 $ pentru Mirel Rădoi

Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al Stelei a mers tot timpul la pachet cu antrenorul Cosmin Olăroiu, omul care l-a adus la arabi în urmă cu aproape cinci ani. Tehnicianul a dat însă Al-Ain pe Al-Ahli şi pentru ca fotbalistul să nu-l urmeze, şefii primei echipe par dispuşi să-i satisfacă românului orice capriciu. „Suntem conştienţi că Rădoi e dorit de multe echipe, dar fiţi siguri că vom face un efort financiar să-l păstrăm", anunţă conducătorii clubului din Emirate.

Mai exact, este vorba despre o mărire a salariului anual al lui Rădoi de la 3 milioane de dolari, la patru milioane de dolari. Cum un milion în plus nu e de ici de colo, românul nu va trăda şi va rămâne probabil la Al Ain. Asta înseamnă că în următorii trei ani va câştiga de la arabi fabuloasa sumă de 12 milioane de dolari. Contractul lui Rădoi cu Al Ain va expira la vară, dar va fi prelungit până în 2016. În aceste condiţii, fostul stelist devine de departe cel mai bine plătit fotbalist român în activitate.

S-a accidentat la genunchi şi nu poate juca

Generoasa ofertă a şefilor lui Al Ain vine în condiţiile în care Mirel Rădoi este în acest moment accidentat la genunchi şi nu poate juca în echipa antrenată de Quique Sánchez Flores.

Arabii au însă încredere oarbă în român şi nici faptul că Al-Ain e doar pe locul cinci în campionat nu mpare să-i deranjeze foarte mult. În schimb, noua echipă a lui Cosmin Olăroiu, Al-Ahli, e lider detaşat, la patru puncte distanţă de locul doi după doar opt etape jucate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net