«Mi-e dor de Mutu!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Mutu a lipsit de la echipa naţională la meciurile cu Ungaria şi Turcia, dar spera ca măcar la ultimele două partide să fie convocat. Şeful Federaţiei spune însă că, deşi ţine mult la jucătorul lui Ajaccio, îl înţelege pe Piţurcă de ce nu l-a chemat.

simeon stalpnicul png

Motivul invocat de Mircea Sandu este cel legat de situaţia sa la echipa de club, unde a ieşit din vederile antrenorului Fabrizio Ravanelli în ultimul timp. „Mi-e dor de Mutu pentru că mi-e drag de el, dar are probleme. Şi n-are probleme de acum, are probleme de mult. Ori văd că şi la club, acum n-a fost convocat două meciuri, deci automat nici Piţurcă nu are cum să-l solicite pe Mutu. Asta este, e păcat", a afirmat „Naşul".

Lucrurile erau oricum clare, având în vedere că Mutu n-a fost convocat nici când juca la francezi, dar în ultima conjunctură.

Mircea Sandu a făcut referire şi la proporţia de jucători care alcătuiesc lotul în acest moment. „Spre deosebire de anii anteriori, in '90 - 2000, când aveam o majoritate a jucătorilor convocaţi la echipa naţională care evoluau la echipe din străinatate, raportul s-a schimbat. Acum avem mai mulţi din campionatul intern şi nu ştiu dacă e neapărat de bine", a afirmat preşedintele FRF. „Naşul" a încheiat spunând că ultimele două jocuri din campania pentru Mondialele de la anul sunt simple, dar presiunea există totuşi.

„Aceste două meciuri cu Andorra şi Estonia par la prima vedere accesibile, dar devin grele dacă ne gândim câte goluri trebuie să marcăm pentru a avea cel mai bun golaveraj. E ca o cursă contra cronometru", a spus Sandu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net