De la trei cofraje de ouă la 3.000.000 €

Ultima actualizare:

    Pintilii era unul dintre jucătorii de bază ai Stelei
Pintilii era unul dintre jucătorii de bază ai Stelei

În urmă cu 10 ani, Pintilii era plătit în cofraje de ouă la Viitorul Hârlău. Acum, fostul căpitan al Stelei va câştiga la arabi trei milioane de euro în următorii trei ani.

Financiar, Pintilii a făcut pasul cel mare al carierei. Deşi pe plan sportiv se va scufunda în mediocritatea din Arabia Saudită, internaţionalul român va câştiga la Al-Hilal banii necesari pentru tot restul vieţii.

Probabil că, în 2004, când făcea primii paşi în fotbalul profesionist, Pintilii nici nu îndrăznea să se gândească la un salariu de un milion de euro pe an, atât cât va avea la echipa lui Reghecampf. „O dată a venit acasă cu trei cofraje de ouă", a declarat recent mama fotbalistului, rememorând perioada în care fiul ei juca la Viitorul Hârlău, în judeţul Iaşi. De altfel, provenind dintr-o familie modestă, Pintilii a avut parte de o copilărie cu multe restricţii din punct de vedere al banilor. „Pentru că tenişii i se rupeau repede, el decupa linoleum şi îşi făcea tălpici", şi-a aminitit tatăl lui Mihai, Gheorghe Pintilii, pentru 7est.ro.

Până la urmă, a ieşit soarele pe strada lui Pintilii, ajuns căpitan la Steaua şi jucător de bază al naţionalei. Milioanele de euro ale arabilor îl vor scoate pe mijlocaşul de 29 de ani din vederile selecţionerului Piţurcă.

Căpitan al Stelei după transferul lui Bourceanu la Trabzonspor, Mihai Pintilii va preda la rândul său banderola unui alt jucător al roş-albaştrilor. Favorit în acest sens pare să fie Alex Chipciu, în primul rând ca o răsplată pentru faptul că şi-a prelungit recent contractul cu gruparea din Ghencea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net