Săgeata nu mai este a Stelei

Ultima actualizare:

    În tur, Steaua s-a impus  cu scorul de 5-0 (FOTO: Răzvan Păsărică)
În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 5-0 (FOTO: Răzvan Păsărică)

Rivalii Stelei în lupta pentru titlu au motive întemeiate să spere că echipa lui Reghecampf va face un pas greşit azi, la Constanţa, în disputa cu Săgeata Năvodari.

Influenţa pe care Anamaria Prodan, soţia lui Reghe, o avea la formaţia dobrogeană i-a făcut pe cârcotaşi să se îndoiască de corectitudinea meciului din turul campionatului, atunci când Steaua s-a impus în Ghencea cu un categoric 5-0.

Atunci, Săgeata a avut în teren şi pe banca de rezerve nu mai puţin de nouă jucători aflaţi sub contract cu impresara Anamaria Prodan, inclusiv antrenorul de atunci, Tibor Selymes, fiind reprezentat de partenera de viaţă a antrenorului Stelei.

Între timp, pauza competiţională de iarnă a adus schimbări importante de lot la gruparea din Năvodari. În primul rând, e un alt antrenor, Selymes fiind înlocuit de Cătălin Anghel.

Apoi, din contingentul de fotbalişti aflaţi sub „aripa" Prodancei, doar doi-trei se vor mai afla în primul 11 cu care Săgeata va intra astăzi pe teren contra Stelei.

Dacă nou-promovata din Năvodari s-a axat la partida din Ghencea pierdută cu 5-0 pe un singur străin, portarul grec Panagopoulos, acum vor fi aruncaţi în luptă cei trei spanioli transferaţi la începutul anului (Fonsi, Navarro şi Guerra) plus excentricul liberian cu cetăţenie suedeză Dulee Johnson. Cum niciunul dintre aceştia n-a auzit de Prodan şi de Reghe, e de aşteptat ca Steaua să aibă în acestă seară o misiune mult mai dificilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net