România - Argentina 0-0. Arbitrii ne-au furat victoria

Ultima actualizare:

    Messi s-a descurcat cu mingea la picior chiar şi atunci când era înconjurat de  trei tricolori (Foto: Reuters)
Messi s-a descurcat cu mingea la picior chiar şi atunci când era înconjurat de trei tricolori (Foto: Reuters)

Tricolorii lui Piţi au jucat de multe ori de la egal la egal cu Argentina lui Leo Messi. Sud-americanii au ratat mai mult, însă românii au fost cei care ar fi meritat să câştige. Golul valabil al lui Maxim a fost refuzat pe nedrept de arbitri.

Ocazii uriaşe de ambele părţi. La pauză a fost 0-0, dar raportul situaţiilor clare de gol a fost 2-2. Tricolorii au ratat deschiderea scorului la loviturile de cap ale lui Marica şi Maxim, în timp ce „pumele" ne-au iertat prin Higuain şi Aguero.

Gol valabil anulat României. Pe finalul primei reprize, Maxim a trimis mingea în poartă, dar arbitrii au anulat reuşita pe motiv că Măţel ar fi centrat din afara terenului. Reluările au demonstrat faptul că mingea nu depăşise spaţiul de joc.

Messi a vomitat pe teren. Starul argentinian n-a făcut un meci strălucit, resimţindu-se din punct de vedere fizic. La un moment dat, jucătorul Barcelonei a fost nevoit chiar să se aplece şi să vomite pe gazon. Messi s-a simţit mai bine în repriza a doua şi a fost menţinut pe teren toate cele 90 de minute.

Gardoş şi Pantilimon au fost eroi. Sud-americanii au avut marile ocazii din partea secundă. Mai întâi şutul lui Aguero spre poarta goală a fost scos de Gardoş, pentru ca apoi Costel Pantilimon să aibă o intervenţie de excepţie la şutul din apropiere al lui Lavezzi.

E posibil ca meciul cu Argentina să fi fost ultimul al tricolorilor cu Victor Piţurcă selecţioner. Aceasta pentru că Răzvan Burleanu, noul preşedinte al Federaţiei, are alte planuri. "Reghecampf ar trebui să fie selecţioner. Dacă se pune problema, voi negocia cu Victor Piţurcă încetarea contractului", a declarat Burleanu imediat după ce a fost ales şef la FRF. "Am spus de multe ori că vreau asta, dar numai în paralel cu ceea ce fac la Steaua", a comentat Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net