Războiul se mută la Giurgiu

Ultima actualizare:

După ce miercuri, pe Arena Naţională, roş-albaştrii s-au impus cu 3-1, şeful Astrei s-a dezlănţuit. „Cum o să fie la Giurgiu? O să-i lovim şi noi din primul minut. De fapt, o să-i luăm la bătaie de pe tunel, ne batem acolo parte în parte cu ei, că văd că aşa se practică. De ce să mai aşteptăm să intrăm pe teren?!", a promis răzbunare Dinu Gheorghe.

A desfiinţat arbitrajul lui Tudor, a pus la îndoială corectitudinea celor care fac delegăriile "fluieraşilor", a depus memoriu la comisii împotriva managerului Stelei, Mihai Stoica, şi s-a plâns că fanii stelişti au primit ordin să-l înjure. Ieri, steliştii au replicat.

"Nu înţeleg o declaraţie a celor de la Astra, că o să ne bată pe culoare, că o să ne bată pe teren. Noi nu mergem să ne atacăm. Nu mergem la box. Sper să fie un meci în limita regulamentului, să nu existe ură. Nu ai cum să declari asemenea lucruri despre o echipă precum Steaua şi să nu stârneşti reacţii. Dacă tu jigneşti non-stop, ţi se va întâmpla la fel, dar nu am pus oamenii să-l înjure pe conducătorul Astrei", a declarat Reghecampf.

"Poate ne explică Dinu Gheorghe şi ce a vrut să spună când ne-a strigat: «O să vedeţi voi arbitraj la Giurgiu!»", a afirmat Meme referindu-se la delegarea pentru jocul de azi a lui Istvan Kovacs, un arbitru ce a condus foarte multe meciuri ale Astrei, bilanţul giurgiuvenilor fiind excelent: doar două eşecuri în 11 jocuri. Apoi, preşedintele celor din Ghencea, Valeriu Argăseală, a anunţat cum a procedat „Vamă" în privinţa managerului roş-albaştriilor:

„Au copiat plângerea noastră la Comisii, au schimbat numele, şi-au tras-o la xerox, înfierându-l pe Mihai Stoica". După ce-au demontat punct cu punct plângerile şefului „astralilor", bucureştenii au anunţat că pentru a-i motiva pe jucători vor aplica aceeaşi metodă ca şi-n jocul de miercuri: în vestiare vor exista pe pereţi printuri cu declaraţiile jignitoare ale preşedintelui echipei giurgiuvene.

Steliştii, ţinuţi la porţi?

Meme a făcut un anunţ şocant în privinţa propriilor suporteri. „Am informaţii că nu vor fi lăsaţi să intre la meci. Firma de pază şi ordine şi Jandarmeria pot decide să nu-i lase chiar dacă au bilete.

Se pot înscena unele lucruri. Noi vrem să demonstrăm că fanii noştri sunt civilizaţi şi vor fi la stadion de la ora patru. Sper să îi avem în tribune de la începutul partidei şi nu prin minutul 80”, a anunţat acesta, fiind aşteptaţi în jur de 300 de ultraşi la meci. Ca o măsură pentru a nu avea prea mulţi susţinători ai adversarilor în tribune, “astralii” au stabilit ca biletul cel mai ieftin să coste o sută de lei. Chiar şi aşa, de ieri s-au vândut aproape toate tichetele şi astfel clubul a încasat în jur de 120.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net