Marica, din nou în alb şi roşu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ciprian Marica n-a mai fost dorit de nemţii de la Schalke 04 şi a stat toată vara pe bară. Timpul a trecut, iar faptul că atacantul nu-şi găsea echipă a început să îngrijoreze pe toată lumea. Cel mai mult însă pe selecţionerul Victor Piţurcă, care se temea că nu-l va avea pregătit pe omul său de gol numărul 1 la cele două meciuri cruciale pentru calificarea la Mondial.

Oferte au fost tot timpul, doar că pretenţiile financiare ale atacantului român sunt cam mari şi nu oricine le poate satisface. Totuşi, jucătorul în vârstă de 27 de ani e pe cale să dea lovitura. Cel puţin aşa pare după declaraţia lui Giovani Becali, cel care dezvăluie o destinaţie bombă pentru Marica.

"Este aproape de Arsenal, o să vedem săptămâna asta dacă se va face mutarea. Marica este un atacant foarte bun, jucător de naţionala României, care are experienţă în fotbalul mare din Vest. E normal să fie în vizorul cluburilor mari, cu atât mai mult cu cât a rămas liber după ce şi-a încheiat contractul cu Schalke 04", a afirmat acesta în ziarul Ring.

Click! n-a putut să-l contacteze pe fotbalist sau pe Ioan Becali, dar a vorbit în schimb cu Victor Becali. Aparent, acesta a negat informaţia, dar când a auzit că cel care a dezvăluit-o a fost chiar fratele său, a dat înapoi. "A zis Giovani că Marica e aproape de Arsenal? Dacă aşa a zis, aşa o fi. Până acum, eu nu ştiu însă nimic de asta", a afirmat Victor Becali.

Aceasta ar fi o adevărată bombă pentru fotbalul românesc, doar că pentru Marica lucrurile n-ar fi prea uşoare. Arsene Wenger are acum nouă atacanţi în lot, iar jucătorul nostru ar fi al zecelea. Pentru a juca ar trebui să le ia faţa unui Chamakh, Theo Walcott, Giroud sau Podolski.

La sala de forţă cu Fl. Petre

Până să-şi găsească o nouă echipă, Marica urmează un program strict. Pe lângă alergări în zona Pipera sau parcul Herăstrău, el are grijă şi de dietă apelând la serviciile unui nutriţionist.

În plus, pentru a-şi menţine forma fizică, el merge frecvent la sala de forţă, acolo unde Fl. Petre îi e partener. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche, ei fiind colegi de cameră pe vremea când ambii se aflau la Dinamo. „Piticul" e şi el liber de contract.

Şi Mutu s-a apucat de treabă

Adrian Mutu, un alt atacant pe care naţionala s-ar putea baza la dubla cu Ungaria şi Turcia, a intrat în programul normal al echipei Ajaccio.

simeon stalpnicul png

"Briliantul" stă însă la mâna lui Piţurcă, care n-ar prea vrea să-l mai convoace după scandalul de după jocul cu Olanda, din martie. După ce şi Bogdan Stancu şi-a găsit echipă, semnând cu turcii de la Genclerbirligi, selecţionerul mai speră ca Daniel şi Marius Niculae să-şi găsească şi ei angajamente cât mai repede.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net