Marica a pus mâna pe jackpot

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ciprian Marica are deja patru luni de când se antrenează prin parcuri şi atacantul în vârstă de 27 de ani intră în criză de timp. Din cauza pretenţiilor salariale exagerate, jucătorul a refuzat ofertă după ofertă, dar chinul pare să se apropie de final.

După ce variantele mai mult sau puţin viabile, Arsenal Londra şi West Ham United, au căzut, a treia echipă londoneză pare să fie cu noroc. Plină de bani după ce a luat 100 de milioane de euro de la Real Madrid pentru Gareth Bale, Tottenham Hotspur e gata să-i plătească lui Marica cele trei milioane de euro pe sezon cerute şi să-l aducă pe jucător sub comanda lui Andres Vilas Boas.

Portughezul l-a cerut pe român pentru a-şi întări ofensiva, unde stă în acest moment în doar doi jucători, Jermain Defoe şi Roberto Soldado. Emmauel Adebayor, celălalt nume mare din lot, n-a jucat niciun minut în acest sezon de Premier League, iar Tottenham e pe cale să-l cedeze pe togolez la altă echipă. Informaţia este dezvăluită de cotidianul britanic „The Mirror".

Pentru Marica, Anglia ar însemna al patrulea campionat în care evoluează, după Liga I, Ucraina şi Bundesliga. Dacă transferul fostului jucător al lui Schalke se realizează, Marea Britanie ar deveni o minicolonie românească, din care vin trei jucători la echipa naţională. Asta pentru că în capitala Angliei sunt deja legitimaţi Răzvan Raţ, la West Ham, şi Vlad Chiricheş, la Tottenham. Interesant este faptul că aceştia sunt şi primele trei variante pentru banderola de căpitan al naţionalei noastre.

Cu fundaşul central, Marica ar urma chiar să fie coleg de echipă, doar că ar avea un salariu de trei ori mai mare decât fostul stelist. Prin transferul său la Tottenham, Marica ar semna cu a 14-a echipă care l-a ofertat în această vară. Practic, atacantul i-ar alege pe londonezi de pe o listă unde pe rând Fiorentina, VFL Wolfsburg, Weste Ham United, Steaua, Arsenal, Getafe, Lazio, Karabukspor, Kasimpasa, Şahtior Doneţk, Inter Milano şi Dinamo Moscova au fost tăiate cu pixul de român.

Victor Piţurcă l-ar selecţiona şi din parc

Ciprian Marica n-a făcut o pregătire de vară centralizată, ci s-a antrenat pe unde a apucat, fie că a fost vorba de săli de forţă din Bucureşti sau sub comanda lui Gigi Mulţescu, la Dinamo. În ciuda acestui fapt, selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat pe atacant pentru ultimele două meciuri, cu Ungaria şi Turcia. Cu vecinii noştri, atacantul a fost încântător, marcând şi un gol, dar cu turcii a dezamăgit crunt.

simeon stalpnicul png

Se bate cu paparazzi prin Bucureşti

Ciprian Marica trebuie neapărat să-şi găsească o echipă pentru că, în lipsă de ocupaţie, face tot felul de prostii la Bucureşti. Ultima, zilele trecute, în centrul vechi, când s-a luat la harţă şi a bruscat doi paparazzi care încercau să-l fotografieze.Unuia dintre ei i-a fost eliberat certificat medico-legal, cu ajutorul căruia a făcut plângere penală împotriva fotbalistului. Marica s-a scuzat într-o conferinţă de presă în care a spus că nu este bătăuş, dar incidentul a rămas.

Cine e Ciprian Marica

Vârstă: 27 de aniPalmares:  2001-2004: Dinamo Bucureşti - 23 de meciuri, 4 goluri2004-2007: Şahtior Doneţk - 73 de meciuri, 16 goluri2007-2011:VfB Stuttgart - 93, de meciuri, 19 goluri2011-2013:Schalke 04 - 34 de meciuri, 5 goluriDouă titluri şi o Cupă ale RomânieiDouă titluri, o Cupă şi o Supercupă ale Ucrainei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net