Cât l-a costat pe Lucian Bute nunta de lux!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Seară de vis pentru Lucian şi Elena Bute şi pentru cei 450 de invitaţi care au petrecut la nunta lor sâmbătă, la Galaţi.

„Pot doar să vă spun că a fost o nuntă de vis, totul a fost extraordinar", a ţinut să ne precizeze ieri Ionuţ Iftimoaie, unul dintre cei mai buni prieteni ai boxerului. Începută cu valsul mirilor, la care Lucian şi soţia sa, Elena, au părut parcă rupţi din filmele cu Fred Astaire şi Ginger Rogers, continuând cu meniul „fusion" sau băuturile alese şi cu muzica Mioarei Velicu sau a formaţiei Provincialii, totul a fost perfect.

Cortul în care s-a desfăşurat nunta a acoperit 3 terenuri de tenis

simeon stalpnicul png

Pentru Lucian, această petrecere care a costat în jur de 150.000 de euro şi care a fost organizată într-un cort imens - cel mai mare din România - a fost momentul ideal de a scăpa de emoţiile din timpul oficierii căsătoriei. Printre invitaţi s-au numărat atât membrii echipei sale de la Interbox, care au venit, conform antrenorului Stephane Larouche, pentru prima dată la o nuntă al unui sportiv de-al lor, cât şi fostul preşedinte al Federaţiei române de Box, Rudel Obreja, care a sosit împreună cu soţia sa, gravidă.

Ionuţ Iftimoaie, prieten bun cu Bute, nu putea lipsi

simeon stalpnicul png

De asemenea, a participat şi ambasadorul Canadei - ţara adoptivă a lui Bute. Chiar dacă la sosirea la petrecere spunea că e decis să fure mireasa, Ionuţ Iftimoaie a lăsat această plăcere altor prieteni. „Nu am furat-o, că nu ştiam ce să-i cer. Aşa că am vândut pontul altor prieteni, care s-au descurcat foarte bine", ne-a declarat Iftimoaie, care nu a vrut să dezvăluie cum a fost răscumpărată mireasa.

Rudel Obreja a venit alături de soţia gravidă

simeon stalpnicul png

Lucian şi Elena Bute în timpul valsului mirilor

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net