Schalke - Steaua 3-0. Românii, prea mici pentru o competiţie atât de mare

Ultima actualizare:
Pintilii in duel cu un adversar de la Schalke (foto: Reuters)
Pintilii in duel cu un adversar de la Schalke (foto: Reuters)

Steaua a pierdut categoric, cu 3-0, în Germania, chiar dacă a jucat 60 de minute de la egal la egal cu Schalke. O gafă a lui Szukala a prăbuşit însă tot eşafodajul construit deLaurenţiu Reghecampf şi românii şi-au dat seama că Liga Campionilor e cu totul alt gen de competiţie decât Liga 1 sau chiar Liga europa. Următorul meci al Stelei e cel cu Chelsea, care a pierdut la Londra cu 2-1 în faţa lui Basel.

Final de meci.

Min. 90 Schalke trimite balonul în bară. Steaua e la pământ

O veste proastă pentru Steaua vine de la Londra, acolo unde Basel conduce pe Chelsea cu 2-1!!! Chelsea e urmatoarea adversara a romanilor.

Min. 87 Steaua joacă în zece, nu pentru că cineva ar fi luat roşu, ci pentru că Adrian Popa s-a accidentat şi a fost nevoit să iasă de pe teren şchiopătând.

Min. 85 Schalke e singură pe teren şi asta se vede şi pe tabelă. Draxler a majorat scorul la 3-0 după o combinaţie în trei şi o ieşire întârziată la minge a lui Tătăruşanu. 3-0 pentru Schalke, Steaua nu mai poate spera nimic.

Min. 81 Adrian Cristea se remarcă prin ceva: un fault dur asupra unui adversar. Din fericire, primeşte doar galben, deşi nu putea riposta prea mult dacă vedea roşu la cât de dură a fost interveţia sa

Min. 77 Boateng, vedeta nemţilor de la Schalke, majorează scorul după un contraatac de manual. Stil nemţesc: tzac-pac-gol. 2-0 pentru Schalke, Steaua nu şi-a revenit după stupizenia de gol primit în urmă cu 8 minute.

Min. 75 Gazdele au cerut un penalty, la un duel în careul nostru, dar scăpăm cu faţa curată. Meciul se încinge.

Min. 73 Tatu nu a dansat decât 13 minute, fiind înlocuit, accidentat. În locul său a intrat Adrian Cristea.

Min. 69 Golul primit în mod absolut stupid a turnat parcă plumb în picioarele jucătorilor noştri. Poate părea un clişeu, dar acum doar nemţii se mai văd pe teren. Greşeala lui Szukala e cam la acelaşi nivel cu gafa lui Bănel Nicoliţă din 2006, de pe Santiago Bernabeu. Numai că acum nu a fost autogol propriu-zis. Doar că a lăsat mingea să intre în poartă... Tocmai el, cel mai înalt jucător al Stelei...

Min. 67 Incredibil! Schalke deschide scorul după o fază stupidă! Uchida a centrat în careu, o centrare slabă, şi Szukala, în loc să respingă cu capul, a lăsat mingea să treacă, crezând că aceasta va ieşi în aut de poartă. Numai că s-a oprit în plasa porţii lui Tătăruşanu! Păcat... Schalke - Steaua 1-0.

Galeria Stelei la meciul din Germania, cu  Schalke (foto. Răzvan Păsărică)
Galeria Stelei la meciul din Germania, cu Schalke (foto. Răzvan Păsărică)

Min. 64 A doua schimbare la Steaua: Piovaccari intră pe teren în locul lui Kaptanos, care s-a văzut în special în a doua repriză.

Fanii Stelei înfruntă ploaia cu stoicism şi se aud din ce în ce mai tare pe stadion! Mai jos vedeţi galeria bucureştenilor.

Bucuria nemţilor după marcarea primului gol (foto: Reuters)
Bucuria nemţilor după marcarea primului gol (foto: Reuters)

Min. 62 Adi Popa înnoadă picioarele unui adversar, dar şutul lui centrare este respins în corner. Steaua domină în aceste momente, ceea ce e foarte bine :)

Min. 60 Steaua face prima schimbare. Tatu îi ia locul lui Stanciu.

Min 55 Ce ocazieeeee! Bourceanu a fost la o palmă de înscrierea unui gol senzaţional! Steaua trece prin momente foarte bune. Hai băieţi, că se poate!

Min. 51 Nemţii cer penalty după ce şutul lui Boateng l-ar fi lovit în mână pe unul dintre jucătorii noştri. Nu a fost însă vorba de aşa ceva, deşi spectatorii s-au inflamat puţin.

Min. 47 Steaua începe bine repriza secundă. Pantelis Kapetanos a trimis cu capul puţin peste poartă după un corner.

A început repriza a doua.


    Pintilii in duel cu un adversar de la Schalke (foto: Reuters)
Pintilii in duel cu un adversar de la Schalke (foto: Reuters)

Pauză. Steaua şi Schalke se află la egalitate după o primă repriză cu puţin fotbal adevărat. Majoritatea acţiunilor s-au oprit la mijlocul terenului, iar în rarele situaţii în acre jucătorii s-au apropiat de careu ocaziile au fost mai mult în imaginaţia suporterilor. Asta este bine pentru stelişti, care au avut sarcini defensive cu excepţia a două-trei minute, când le-au dat emoţii gazdelor. Supriza lui Reghecampf, de titularizare a lui Kapetanos e posibil să fie bună. nimeni nu poate ştii însă cu siguranţă, deoarece mingea nu a ajuns la vârful grec până acum decât de vreo două ori. În partea a doua, când e de aşteptat ca nemţii să atace mai mult şi să lase spaţii în apărare pentru şarjele "cavaleriei" noatre, e posibil să asistăm la o surpriză plăcută din partea jucătorilor noştri. Să avem încredee că se poate. Hai Băieţi! Toţi suntem cu voi!

Se arată un minut de prelungiri

Min. 45 Presiune la poarta noastră. Al doilea corner consecutiv al gazdelor, care au trecut pe lângă deschiderea scorului.

Min. 44 Boateng isi arata clasa si cursa lui de 40 de metri e respinsa in extremis de Szukala in corner!

Min. 39 Adi Popa primeşte galben după o intrare pe cât de dură pe atât de iuntilă la picioarele lui Hoger. Coducem cu 2-1 la "galbene", dacă se poate spune aşa ceva.

Min. 37 Se aud fanii români pe stadionul din Germania! Din păcate nu au putut transmite din energia lor jucătorilor, căci lovitura liberă de care Steaua a beneficiat, de la 23 de metri de poartă, s-a încheiat cu un şut în braţele portarului advers.

Min. 31 WOW, ce ocazie!!! Tănase prinde un şut de la 30 de metri dar balonul este respins spectaculos în corner de Hildebrand! Din cornerul ce a urmat, Stanciu a şutat într-un adversar şi afza s-a stins. Oricum, o mare ocazie a Stelei. Hai băieţi, că se poate!

Min. 29 Bourceanu primeşte cartonaş galben - primul avertisment al partidei - pentru un fault strategic la centrul terenului.

Min. 27 Stadionul ia "foc"! Dar nu pentru că a fost vreo fază mai acătării, ci pentru un fault suferit de Farfan la 35 de metri de poarta noastră! Momentul a fost scos în evidenţă pentru a vă da seama cam cum se joacă... Doar la centru, fără faze de poartă...

Min. 21 Prima acţiune mai consistentă a Stelei, dacă apropierea de careul advers se poate numi consistenţă. Important e că băieţii lui Reghe au văzut că se poate.

Min. 17 Presiunea gazdelor creşte, dar steliştii nu le lasă spaţii în careul nostru. Senzaţia este de dominare a nemţilor, dar posesia nu aduce victoria. Din păcate, Steaua nu reuşeşte să pună probleme în atac. Trebuie să apară contraatacul decisiv, trebuie să apară!

Min. 15 Primul corner al partidei, obţinut de Boateng la un duel cu Georgevski. Scăpăm cu faţa curată.

Min. 9. Maghiarul Adam Szalai, aflat în căutarea revanşei după înfrângerea suferită cu naţionala Ungariei la Bucureşti, în faţa României, scor 3-0, a avut prima ocazie a meciului. Şutul lui de la 20 m a fost prins cu siguranţă de Tătăruşanu.

Min. 1.Nemţii au început în forţă, dar steliştii se apără cu calm. Stadionul pare că se prăvale peste jucători. Presiunea e imensă, emoţiile pe măsură.

A început meciul! Să le ţinem pumnii băieţilor noştri!

După 5 ani, Steaua joacă din nou în Liga Campionilor! Jucătorii sunt pe teren şi tocmai au terminat de ascultat imnul la care visează de atâta timp. Imnul Ligii Campionilor! Îl puteţi asculta mai jos pentru a transmite astfel încredere şi forţă jucătorilor noştri.

Pe Steaua o aşteaptă un meci infernal. Pentru a face o atmosferă de coşmar pentru români, nemţii au decis să tragă acoperişul arenei. Să sperăm că românii vor reuşi să treacă peste acest handicap şi că vor reuşi să schimbe istoria, care spunem, pe baza erzultatelor, că Steaua e Cenuşăreasa Ligii Campionilor

Cu o oră înaintea startului meciului, au fost făcute publice echipele de start. La Steaua, surpriza e titluarizarea lui Kapetanos în locul lui Piovaccari. Schalke va juca în formula: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Neustadter, Hoger - Farfan, K.P. Boateng, Draxler - Szalai. Antrenor: Jens Keller.

Laurenţiu Reghecampf, care a făcut, la fel ca şi jucătorii săi, sacrificii personale înaintea acestui meci, va trimite în teren următorul 11: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Tănase - Kapetanos.

Tot azi a avut loc şi meciul echipelor de tineret ale celor două cluburi, iar Steaua a pierdut cu scorul de 3-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net