Încă nu se ştie unde se va vedea Liga 1 din sezonul viitor

Ultima actualizare:

    Derby-ul Steaua - Dinamo are cei mai mulţi telespectatori
Derby-ul Steaua - Dinamo are cei mai mulţi telespectatori

Secretarul LPF, Iustin Ştefan, i-a ţinut locul ieri şefului Iorgulescu, cel care ar fi trebuit să lămurească detaliile „în ceaţă" ale contractului privind televizarea partidelor din Liga I.

„Contractul cu firma din Malta e pe cinci ani, vom încasa 27,5 milioane de euro brut în fiecare an şi toţi banii vor merge către cluburi. Preşedintele Gino Iorgulescu a fost mandatat de 17 reprezentanţi ai cluburilor să negocieze cu cei de la Intel Sky", a spus Ştefan, care a specificat că maltezii au fost aleşi fiindcă nici o altă companie nu s-ar fi apropiat de suma oferită. Firma respectivă e pe piaţă abia din luna octombrie 2013, dar reprezentanţii LPF susţin că oamenii de acolo au o experienţă vastă!

Mai mult, cei de la Ligă neagă un conflict de interese şi susţin că nu sunt legături între compania respectivă şi Arpad Paszkany (care ar putea transmite meciurile la televiziunile sale Transilvania Look şi Look TV, posturi pe care acum susţine că le va vinde), deşi atât reprezentanta Olga Zakimatova, cât şi patronul clujenilor au confirmat conexiunile. Cert e că nu va fi o licitaţie pentru acordarea drepturilor tv, iar maltezii au dat asigurări că vor respecta legea concurenţei, adică vor fi cel puţin două televiziuni cu acoperire naţională care vor transmite meciurile.

Oricum, cei de la Sky au depus garanţii că ratele contractuale vor fi acoperite, chiar dacă vor ajunge sau nu la un acord cu o televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net