O «Fiară» pentru promovare

Ultima actualizare:

Antrenorul de 49 de ani a fost a treia opţiune a conducerii din Copou, dar s-a transformat în prima după ce Basarab Panduru şi Gigi Mulţescu au spus „pas" ofertei făcute de Florin Prunea, preşedintele executiv al grupării din Moldova. „Lăcă" îl înlocuieşte la Iaşi pe Costel Enache şi are misiunea de a readuce echipa în prima ligă şi de a-i pune la punct pe jucătorii care obişnuiesc să „cutreiere" localurile din oraş.

„Aveam nevoie de experienţa lui Lăcătuş, aveam nevoie de un antrenor care să instaureze disciplina la o echipă la care mai sunt derapaje", a punctat Florin Prunea, fost coleg de cameră cu Lăcătuş la echipa naţională. De altfel, apropierea dintre fostul dinamovist Prunea şi fostul stelist Lăcătuş a fost încă un argument în favoarea numirii lui „Lăcă" la echipa din Copou. „Am fost colegi, suntem vecini în Bucureşti, iar soţiile noastre sunt prietene", a mărturisit Prunea.

Deşi s-a apucat de antrenorat în 2000, Lăcătuş nu a pus mâna pe vreun trofeu. A fost aproape de a câştiga o Cupă a României în 2010, când era antrenor la Vaslui, dar echipa sa a pierdut finala la lovituri de departajre în faţa "ceferiştilor" clujeni, meci disputat la Iaşi. În CV-ul său de antrenor mai este trecută şi o calificare în grupele Ligii Campionilor, cu Steaua, după o „dublă" în care a trecut de Galatasaray.

Debutează tocmai cu Rapid

Lăcătuş are câteva zile în care poate să-şi impună ideile la formaţia din Copou. Iaşul ar fi trebuit să joace în acest weekend cu Sportul, însă formaţia din Regie este exclusă din campionat. Prin urmare, primul meci al lui Lăcătuş pe banca tehnică a “studenţilor” ieşeni este chiar restanţa cu Rapid, care se va juca pe 23 octombrie, pe terenul echipei moldave. În acest moment, clasamentul este condus de Rapid (17 puncte din 7 jocuri), giuleştenii fiind urmaţi de Clinceni (13 puncte, 6 meciuri) şi Iaşi  (12 puncte, 6 meciuri).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net