«N-am mai luat salariul din iulie 2013!»

Ultima actualizare:

    Mădălin Ciucă a fost  căpitanul Universităţii  Craiova în tur (Foto: Răzvan Păsărică)
Mădălin Ciucă a fost căpitanul Universităţii Craiova în tur (Foto: Răzvan Păsărică)

Universitatea Craiova şi-a întrerupt în această săptămână activitatea pentru că echipa n-are unde să se antreneze şi nici unde să joace. Căpitanul echipei, Mădălin Ciucă, spune că există varianta mutării la Severin, iar dacă nu, clubul se va desfiinţa.

Adrian Mititelu a vorbit non-stop în ultima perioadă şi nimeni nu mai ştie ce e adevărat, ce e fals şi ce e pură speranţă în declaraţiile acestuia. Puţin au plecat însă urechea şi la ce au de spus jucătorii, adică cei care au avut cel mai mult de suferit. Click! i-a oferit această şansă lui Mădălin Ciucă, liderul din vestiar al oltenilor.

„N-am pus piciorul pe iarbă de când s-a încheiat turul. Ne-am antrenat prin săli de sport şi pe ciment şi toţi jucătorii au început să se plângă de dureri mari de picioare. Nu poţi să faci performanţă aşa şi am întrerupt totul până la rezolvarea problemei", a afirmat acesta, care a vorbit şi despre bani.

Eu n-am mai primit salariu din iulie 2013, pe când jucam la Gaz Metan. La Craiova n-am luat nimic. Noroc că sunt din Băileşti, am apartament în Craiova, şi nu plătesc chirie. Am înţeles că se dicută mutarea noastră la Severin, unde ar urma să ne şi antrenăm şi să jucăm. Dacă nu se rezolvă, atunci s-a zis cu noi. Amicalul cu Rapid noi n-am vrut să-l mai jucăm, ca să nu ne facem de râs", a încheiat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net