Nu ştiu unde joacă, dar se antrenează!

Ultima actualizare:

Încurajaţi de negocierile dintre George Copos şi Nicolae Cristescu pentru vânzarea Rapidului, care par că se apropie de final, şi echipa a sunat adunarea.

Luni, la ora 18:00, la ProRapid, toţi fotbaliştii care încă mai sunt sub contract cu feroviarii trebuie să se prezinte la reunirea lotului.

„Ne-am săturat acasă şi eu şi jucătorii. Luni toată lumea e aşteptată la ProRapid. Dau eu o masă din toată sărăcia şi facem primul antrenament. Nu ştim încă unde vom juca sau dacă vom juca, dar de pregătit tot trebuie să ne pregătim. Alte echipe au terminat deja primul cantonament şi noi nici nu ne-am apucat. Cred că o să am minimum 30 de jucători la această primă strigare. Vine cine vrea să joace la Rapid", a afirmat pentru Click! Marian Rada.

Şi Nicolae Cristescu a declarat că timpul presează Rapidul. „Am vorbit şi eu cu Rada şi de luni se apucă de treabă. Pentru Liga a II-a e timp, dar a apărut această posibilitate să jucăm tot în prima ligă şi pentru asta am pierdut startul. În afară de Herea, care pleacă la Sion, şi ceilalţi jucători care şi-au încheiat contractele, toată lumea e aşteptată la reunire. Actele de vânzare-cumpărare sper să le semnăm săptămâna viitoare", a afirmat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net