Face greva foamei în faţa stadionului lui Real

Ultima actualizare:

Suporterul este cunoscut cititorilor Click! prin prisma unui material apărut anul trecut, în care tot el era eroul. Atunci, Săndel se torturase 12 ore pentru a-şi tatua pe tot spatele stema Rapidului. La câteva luni distanţă, bărbatul la origine din Roşiorii de Vede dăduse anunţ într-un ziar spaniol că-şi vinde un rinichi pentru a pune umărul la scoaterea Rapidului din colaps financiar.

Acum, tot Săndel şochează de la mii de kilometri depărtare. Impresionat de decizia „fraţilor" lui de la Bucureşti de a intra în greva foamei ca mod de protest, Săndel a hotărât să facă şi el al fel. Pentru asta n-a venit însă în ţară, ci a luat o decizie care va face înconjurul Europei.

Înarmat cu fulare şi steaguri, dar şi cu un banner pe care scria „Din Giuleşti până la Madrid s-a dus faima de Rapid", acesta a campat ieri în faţa stadionului lui Real, Santiago Bernabeu, şi spune că va sta acolo cât vor sta şi ceilalţi la Bucureşti. „Vreau să audă toată Europa despre ruşinea care se întâmplă în România şi despre mafia care conduce la noi fotbalul. Rapidul meu a fost tot timpul furat, dar acum e deja prea mult", a declarat acesta. În ceea ce-i priveşte pe cei 19 fani din ţară, aceştia au continuat ieri a patra zi de grevă. Totuşi, spre deosebire de stelişti, care îi ironizaseră joi, dinamoviştii au venit şi le-au adus apă, declarându-se întru totul de partea lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politie germania
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net