Ginerele renegat conduce maşina lui Piţi junior

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De când a devenit oficial soţul Claudiei, fiica selecţionerului, Mihai se bucură din plin de statutul său. Mai nou, la cumpărături, se duce cu automobilul cumnatului său, Alex Piţurcă.

Chiar dacă antrenorul echipei naţionale nu-l place deloc, restul familiei l-a „adoptat" pe Mihai Naboiu. Nici faptul că el şi Claudia au un băieţel, iar selecţionerul a devenit bunic, nu l-a înduplecat pe cel poreclit „Satana".

Dar, tânărul nu-i dă importanţă socrului său şi se bucură de atenţiile celorlalţi membrii ai „clanului". Dovada recentă este că la o sesiune de cumpărături de la un centru comercial din Băneasa, el, însoţit de un prieten, a descins în parcare la bordul unui Porsche Cayenne Magnum, bolid al cărui preţ de achiziţie a fost de 150.000 de euro şi al cărui proprietar e Alex Piţurcă. Oricum, Mihai e foarte grijuliu şi după ce a coborât, a dat un tur automobilului pentru a se asigura că e închis şi nu e expus niciun pericol.

De ce nu-l suportă Piţi?

Selecţionerul nu a vrut ca fata sa, Claudia, să-l ia de soţ pe Mihai pentru că a considerat că tânărul nu-i poate oferi o viaţă lipsită de griji.

El nu provine dintr-o familie înstărită, a fost chiar angajatul lui Piţi şi se pare că acesta ar fi avut mai demult o relaţie amoroasă cu o prietenă de a Claudiei. Suficient ca antrenorul să-l renege şi ca la nunta celor doi să facă doar act de prezenţă. Mai mult, el nu le-a dat niciun ban pentru nuntă şi naşul Cosmin Olăroiu a plătit pentru tot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net