Gigi Becali plăteşte statului 700.000 € să scape de păcate

Ultima actualizare:

Conform noului avocat al lui Gigi Becali, Pavel Abraham, latifundiarul din Pipera a scris o scrisoare adresată opiniei publice. În ea, Becali a scris că, deşi e acuzat de furtul a 700.000 de euro a făcut acte caritabile în valoare de mai multe zeci de milioane.

„Sunt acuzat şi condamnat pentru furtul a 700.000 de euro acum 17 ani. De atunci am făcut doi copii, am fost ales deputat, am redat societăţii româneşti prin acte de caritate un echivalent de 30 de milioane de euro pentru spitale, biserici şi persoane fizice care au mers la tratamente", a scris Becali în scrisoare, conform RTV.

Mai mult, Gigi Becali a transmis, tot prin intermediul avocatului său, dorinţa ca în cursul acestei săptămâni să vireze statului român 700.000 de euro, suma la care se ridică prejudiciul decis de instanţă. Conform lui Abraham, Becali vrea să facă acest lucru pentru a nu rămâne dator nimănui.

De asemenea, Gigi Becali primeşte ajutor şi din partea Bisericii Ortodoxe Române, care intenţionează să îşi arate în mod oficial susţinerea pentru graţierea patronului Stelei. De altfel, în această perioadă, la Bucureşti se află o delegaţie de călugări de la Muntele Athos, acolo unde Becali mergea cel puţin o dată pe an. Aceştia au permisiunea de a rămâne în România până vor fi primiţi de preşedintele Traian Băsescu, căruia îi vor cere, şi ei, graţierea lui Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net