Condamnarea lui Gică Popescu i-a dărâmat: «Familia lui e distrusă, terminată»

Ultima actualizare:

    Gică Popescu
Gică Popescu

Se pregătea pentru alegerile pentru noul preşedinte al FRF, dar Gică Popescu s-a trezit condamnat la trei ani şi o lună de închisoare cu executare în dosarul Transferurilor. Atât el, cât şi familia lui au fost distruşi de veste, aşa cum a povestit chiar Ion Crăciunescu.

Fostul arbitru internaţional, bun prieten al lui Gică Popescu, a fost şi el afectat de sentinţa dată de Curtea de Apel. Crăciunescu a dezvăluit că familia lui Popescu suferă enorm şi că ce s-a întâmplat e cu adevărat cumplit.

"Probabil că sunt cele mai cumplite lucruri care se pot petrece în viaţa unui om. Nu merita să i se întâmple lui şi familiei lui un astfel de lucru. Oricum, ambele segmente sunt efectiv distruse, şi el, şi familia. Am sufletul rupt pentru Gică Popescu. Probabil că mă şi simţiţi afectat. Sufleteşte, mă simt distrus, pentru că un prieten drag suferă enorm, şi el, şi familia. Este cumplit, cumplit, cumplit", a declarat Crăciunescu pentru ziarulring.ro.

Sandu - Dragomir
Sandu - Dragomir

Mai mult, fostul arbitru vrea să arate familiei lui Popescu că este alături de ei şi îi va vizita. Însă Crăciunescu e de părere că această condamnare nu va ştirbi în niciun fel moştenirea lăsată de Gică Popescu fotbalului românesc.

"În perioada următoare am să merg la familia lui. Am să fiu alături de Gică Popescu indiferent unde este, pentru că de-aia sunt prietenul lui. Vă daţi seama, el are părinţii la Calafat, are copiii, soţia... Eu ştiu că erau distruşi, terminaţi. De-asta mi-e şi greu să dau ochii, deocamdată, cu familia lui. Oricum, el trebuie să fie foarte tare, pentru că are o familie frumoasă şi pentru că este un nume mare. Ce-a făcut el pentru România şi pentru fotbalul românesc nu poate să şteargă nimeni, niciodată. Va rămâne un reper în fotbalul românesc. El trebuie să meargă mai departe, pentru că este tânăr şi are multă forţă. Este un om adevărat", a continuat Ion Crăciunescu.

EXCLUSIV Şi amantele plâng după boşii din fotbal ajunşi după gratii

FOTO EXCLUSIV Ce deprimate sunt fiica şi soţia lui Copos!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net