Hagi, înjurat de dinamovişti!

Ultima actualizare:

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile a fost mereu respectat. Stelist declarat, "Regele" a fost tot timpul o excepţie şi nici rivalii de la Dinamo sau Rapid nu s-au atins de omul cu o imagine imaculată. Viitorul Constanţa a câştigat însă două meciuri mai mult decât suspecte în finalul sezonului trecut, 5-2 la Steaua şi 3-2 la Dinamo, scăpând miraculos de la retrogradare.

După părerea multora, aceste lucruri i-au pătat obrazul lui Hagi, care a dezamăgit poate pentru prima dată de când este o legendă. Asta i-au imputat şi fanii lui Dinamo, care l-au apostrofat pe acesta la scenă deschisă, scandând lozinci ca: "Gheorghe Hagi, eşti o mizerie". Totuşi, se pare că un alt motiv al supărării dinamoviştilor a fost acela că Viitorul, fiind clubul organizator, a fixat preţuri de minimum 50 de lei la biletele pentru acest meci, iar fanii au dorit să taxeze lăcomia lui Hagi.

Dinamo s-a înfrăţit cu Rapid, Craiova şi Timişoara

Sarabanda abuzurilor FRF şi LPF a reuşit un lucru care nu părea posibil în fotbalul românesc. Dinamo, Rapid, Craiova şi Timişoara au trecut peste ura istorică şi s-au aliat împotriva unei conduceri haotice. "Va veni ziua când vom scăpa de ai fotbalului peşti - Capul sus Poli, Craiova, Rapid Bucureşti!", scria într-un mesaj emoţionant al galeriei lui Dinamo, arătat la meciul cu Viitorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net