«S-a născut o nouă echipă naţională!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Naţionala de handbal feminin a României a mers la acest Campionat Mondial din Serbia cu inima îndoită. La fel şi fanii care nu aveau prea mari aşteptări de la o echipă în reconstrucţie şi cu multe fete tinere.

Jucătoarele lui Gheorghe Tadici au făcut însă până acum un turneu foarte bun, cu excepţia eşecului cu Germania, au bătut eterna rivală Ungaria când ne aşteptam mai puţin şi viitorul se vede bine. Aşa crede şi selecţionerul, care spune că se pot construi multe pe o victorie mare.

„S-a născut o nouă echipă naţională, care în următorii ani va avea un cuvânt de spus. Fetele au dovedit putere de concentrare şi de luptă. A contat şi că adversarele nu ne-au cunoscut prea bine actualul lot şi sperăm ca această încredere prinsă să ne ducă mai sus", a afirmat Tadici.

Înaintea meciului de aseară, cu Cehia, tricolorele aveau a şasea cea mai bună defensivă de la acest turneu final, cu 73 de goluri primite în 4 meciuri. În atac însă, România stă foarte slab, cu 103 goluri marcate în 4 meciuri, fiind abia pe locul 14 din 24, sub echipe ca Olanda, Japonia sau Angola.

Au dansat pe ritmurile «A.S.I.A.»

Fetele lui Tadici s-au dezlănţuit la finalul partidei cu Ungaria şi-au dansat pe parchetul sălii pe ritmurile melodiei „Inima mea" a trupei A.S.I.A. Bucuria exagerată a handbalistelor noastre a fost ca un răspuns la adresa ungurilor care în timpul intonării imnului „Deşteaptă-te române!" s-au întors cu spatele, au huiduit şi-au scandat „ţiganii".

„Mă bucur că le-am putut oferi suporterilor noştri prezenţi la meci această victorie, mai ales că au avut o concurenţă neloială din partea fanilor adverşi. S-au întâmplat lucruri urâte pe care la fotbal le-am văzut, dar la handbal nu. La imnul nostru s-au întors cu spatele şi i-au făcut ţigani pe toţi românii de-acolo", s-a plâns şi preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristi Gaţu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net