Tamaş, coleg de echipă cu un star pop

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş (Foto: mediafax)
Gabi Tamaş (Foto: mediafax)

La finalul carierei, Gabi Tamaş se va putea lăuda cu faptul că a fost coechipier la Doncaster cu unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din Marea Britanie.

În Anglia, One Direction reprezintă un adevărat fenomen muzical, cu vânzări în ultimii ani de peste 14 milioane de discuri single şi 8 milioane de albume. Şi ce are asta cu fotbalul? Ei bine, Louis Tomlinson, unul dintre cei cinci membri ai trupei pop, e pasionat de sportul-rege. Atât de tare încât a făcut tot posibilul să semneze un contract de profesionist cu echipa din oraşul său de naştere, Doncaster Rovers, unde între timp a ajuns şi Gabi Tamaş.

Ineditul transfer s-a realizat la finalul anului trecut, însă programul de concerte l-a împiedicat pe Louis să-şi facă debutul oficial în tricoul "vikingilor". Acest lucru se va produce însă peste puţin timp, la 26 februarie, când echipa a doua a celor din Doncaster va primi replica lui Rotherham United în Liga Centrală, o competiţie recunoscută de federaţia engleză.

Fanii lui Rovers abia aşteaptă evenimentul, care pare a fi mai important decât tentativa lui Gabi Tamaş şi a colegilor săi de la prima echipă să evite retrogradarea în divizia a treia. Dacă Doncaster nu se va salva, nu e exclus ca Tomlinson să evolueze la un moment dat chiar alături de Gabi Tamaş.

simeon stalpnicul png

Venirea lui Gabi Tamaş la echipa din liga secundă engleză a fost de bun augur. De când a ajuns la Doncaster, formaţia nu a mai pierdut nici un meci, are trei victorii şi un rezultate de egalitate.

A vomitat la un meci de caritateAntecedentele lui Tomlinson sunt îngrijorătoare. În septembrie 2013, la o partidă de caritate, vedeta britanică a îmbrăcat tricoul lui Celtic Glasgow şi s-a luat la trântă cu jucători din Premier League. Contactul cu Gabriel Agbonlahor de la Aston Villa, a fost atât de dur încât Louis a fost obligat să vomite chiar pe teren.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net