Trofeul Cupei Mondiale de fotbal va fi expus în Bucureşti!

Ultima actualizare:

    Trofeul Cupei Mondiale de fotbal
Trofeul Cupei Mondiale de fotbal

Iubitorilor fotbalului din România li se pregăteşte o nouă surpriză: în perioada 3-5 martie, ei vor putea admira şi face poze cu cel mai râvnit trofeu din fotbalul mondial: Trofeul Cupei Mondiale FIFA.

Trofeul care va fi ridicat în vară de componenţii viitoarei campioane mondiale, adus în România de Coca-Cola, va fi expus pe 5 martie la Băneasa Shopping City, unde fanii vor avea parte de o serie de experienţe memorabile. Traseul Turneului Trofeului Cupei MondialeTM, organizat de Coca-Cola, a început în septembrie 2013 cu o ceremonie oficială la Rio de Janeiro şi parcurge mai mult de 148.000 de kilometri în decursul a 9 luni, prin 90 de ţări.Prestigiosul trofeu este însoţit la Bucureşti de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA. La această ediţie, ambasadorul pentru România al Trofeului Cupei MondialeTM este fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de aur, participant la trei ediţii consecutive ale Cupei Mondiale.

"Cele mai dragi amintiri din perioada de fotbalist sunt legate de participarea la Cupa Mondială. Îmi amintesc cu emoţie că, acum 20 de ani, am fost aproape de acest trofeu, la Mondialul din Statele Unite, când, cu puţină şansă, am fi jucat o semifinală de vis cu Brazilia, gazda de anul acesta... Acest trofeu este cel mai important simbol al fotbalului mondial şi, din acest motiv, este o onoare să fiu ambasador pentru ţara mea. Cu siguranţă că prezenţa lui printre fanii din România este un motiv de bucurie şi fotografia cu trofeul va rămâne o amintire memorabilă pentru noi toţi", a declarat Ilie Dumitrescu.Fanii sportului rege pot admira Trofeul Cupei Mondiale şi se pot fotografia alături de el pe 5 martie, în cadrul unui eveniment special ce va fi gazduit de Băneasa Shopping City.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net