Steaua VA JUCA în Liga Campionilor!

Ultima actualizare:

Astfel, Steaua poate juca în dubla manşă cu Vardar Skopje, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Turul va avea loc la 16 iulie, la Bucureşti, iar returul o săptămână mai târziu.

Mai precis, Steaua a primit din partea UEFA o suspendare de un an, dar care nu va fi aplicată decât dacă în următorii 5 ani clubul român va mai face o abatere. În această perioadă, adică până în 2018, steliştii se vor afla sub monitorizarea UEFA.

Vestea a fost confirmată şi de managerul general al clubului, Mihai Stoica. "Steaua joacă în preliminariile UEFA Champions League. Nu contează amenda! Suporterii să ştie că pe 16 iulie trebuie să umplem stadionul şi să batem la o diferenţă mare Vardar Skopje", a declarat Mihai Stoica la DigiSport. El a mai spus că jucătorii s-au descătuşat în autocar, atunci când au aflat vestea. "A fost descătuşare în autocar, pentru că toţi ne-am gândit numai la asta. Nu am avut viaţă zilele astea, de când UEFA a declanşat procedura disciplinară aveam cele mai negre scenarii. Acum până şi ploaia mi se pare mai frumoasă", a mai declarat Mihai Stoica.

Verdictul a venit ca un cadou pentru patronul steliştilor, care a împlinit azi 55 de ani, dar care se află încarcerat la penitenciarul Jilava.

Valeriu Argaseala, perşedintele clubului, a declarat la Sport.ro: "Este o perioada de probatiune de 5 ani. Nu s-a dat nici o amenda. Este o veste foarte buna. La aceasta ora, UEFA ne-a dat un document oficial, a fost confirmat prin fax, a fost datat cu ora 18.59 si are aceasta decizie, asta e tot ce conteaza."

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat la sport.ro că prin această deciziv UEFA a făcut dreptate: "UEFA a impacat si capra si varza, cu aceasta decizie. E un lucuru firesc, era normal, Becali nu s-a dus sa corupa, s-a dus sa-i faca pe aia sa joace corect. Mie imi era frica de influente negative, nu de dreptate, pentru ca dreptatea o stiam"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net