Azi începe greul în Liga Europa

Ultima actualizare:

Cea mai grea misiune dintre toate o are de departe Petrolul Ploieşti. Prahovenii primesc diseară vizita olandezilor de la Vitesse Arnhem, locul patru în sezonul trecut, în Olanda.

„Batavii" sunt o echipă tânără şi foarte închegată, care s-a bătut anul trecut chiar la titlu, dar câteva gafe pe final au făcut să termine în spatele granzilor Ajax, PSV şi Feynoord.  

Totuşi, din punct de vedere al lotului, Vitesse ar trebuit să fie sub echipa din stagiunea precedentă, mai ales că şi-au vândut cei mai buni doi jucători şi în locul lor n-au adus nimic.

Golgheterul Wilfried Bony a plecat la Swansea în schimbul a 14 milioane de euro, iar mijlocaşul Marco van Ginkel s-a transferat la Chelsea pentru 10 milioane de euro.

În aceste condiţii, Petrolul are şansa ei pe „Ilie Oană", dar este clar pentru toată lumea că favoriţi sunt olandezii, care au o cotă de piaţă dublă decât băieţii lui Cosmin Contra. De partea românilor poate fi şi faptul că prima ligă olandeză n-a început încă, iar Vitesse n-are meciuri oficiale în picioare, ceea ce i-ar putea costa.

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net