Golgheterul Antal vrea să-i strice debutul lui Miriuţă

Ultima actualizare:

    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Toată lumea vorbeşte acum numai despre Steaua lui Sânmărtean sau despre Petrolul lui Mutu, de parcă aceştia ar juca singuri în campionatul nostru. Reluarea Ligii I propune însă un derby al etapei care nu le conţine pe niciun dintre echipele celor două vedete.

Chiar dacă numele lor stau pe buzele microbiştilor, altul care n-are însă atâta expunere mediatică e cel mai bun din punct de vedere al cifrelor.

Despre Liviu Antal nu vorbeşte nimeni, dar mijlocaşul Vasluiului traversează cel mai bun sezon din carieră, este golgheterul la zi al campionatului, cu 12 goluri marcate, mult peste ce a realizat când a ieşit campion cu Oţelul, şi nimeni pare să nu observe asta. E deasupra lui Budescu şi Eric de Oliveira, care în tur a marcat de 11 ori, dar a plecat la arabi şi nu mai poate puncta.

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Azi, Antal şi compania, care ocupă locul şase în Liga I, vor juca la Cluj cu vecina de clasament, CFR, în cel mai atractiv meci al rundei. Cel mai bun marcator al campionatului le-a pus gând rău şi ardelenilor, la care va debuta ca antrenor Vasile Miriuţă, care în tur a stat pe banca Ceahlăului.

Acesta este al treilea tehnician din sezon pentru cfr-işti, după Mircea Rednic şi Petre Grigoraş, demişi prematur de Arpad Paskany. Ambele echipe păstrează şanse pentru un loc de cupe europene, dar cine va pierde de la ora 18.00, în direct pe Digi Sport 1, iese din calcule pentru acest obiectiv.

După scandalurile bahice în care apar tot mai mulţi jucători din Liga I, era de aşteptat ca o poză cu un pahar de alcool în mână să fie ţinută pentru arhivă. Antal n-are însă ipocrizii de acest gen şi recunoaşte practic public că o bere rece îl relaxează cel mai bine. O fotografie postată pe Facebook din Antalya, în care apare alături de colegul Straton ciocnind un Efes demonstrează acest lucru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net