Steaua, pe un butoi cu pulbere

Ultima actualizare:
Steaua-Fc Basel/1:1
Steaua-Fc Basel/1:1

La Steaua nu e pace. Primele semnale au fost date aseară la meciul cu Basel. Ultraşii i-au cerut socoteală lui Meme, Latovlevici a devenit ţinta ironiilor, iar Nikolici are zilele numărate după ce a scuipat fanii.

În campionat Steaua defilează, dar în Liga Campionilor e codaşa grupei şi abia a smuls un punct în faţa elveţienilor de la FC Basel,1-1. Prestaţia jenantă în meciurile internaţionale a arătat imediat slăbiciunile de la toate nivelele ale clubului roş-albastru.

Meme, contestat. Dacă până acum cei de la Peluza Sud îi cereau demisia, marţi seara şi aliaţii săi din Nord s-au răsculat. Managerul s-a contrat cu ei chiar la marginea terenului şi a avut câteva replici ironice, fiind protejat de un bodyguard. Fanii i-au cerut să plece de la echipă, i-au reproşat faptul că banii încasaţi de club nu se regăsesc în transferuri şi lipsa de devotament a jucătorilor.

Echipa Stelei s-a făcut de râs în Liga Campionilor, având un singur punct după trei meciuri disputate până acum

Steaua-Fc Basel/1:1
Steaua-Fc Basel/1:1

Suporterii campioanei i-au cerut socoteală lui Mihai Stoica, manager general în Ghencea, la finalul meciului cu Basel

steaua
steaua

Titularii vor să plece. Alex Bourceanu e dispus să negocieze cu Gigi Becali, dar nu se înţeleg la bani, în timp ce Tătăruşanu vrea să plece în iarnă în străinătate. Ca o dovadă că nu sunt lichidităţi, Reghe a anunţat că dacă va rămâne fără portarul titular îi va promova pe ceilalţi din lot, un trasnfer scump fiind exclus.

„Trompeta" Latovle-vici. Fundaşul s-a transformat în scurt timp dintr-unul care era printre cei mai buni din lot într-un gafeur de profesie. A fost vinovat pentru golul încasat de la Basel, iar la echipa naţională „s-a remarcat" tot prin eşecuri. Deşi mai are contract cu Steaua, ar vrea ca-n iarnă să plece, mai ales că nici fanii nu-i mai suportă atitudinea delăsătoare.

Bourceanu şi portarul Tătăruşanu vor să plece de la echipă în pauza competiţională, ceea ce a dus la o situaţie tensionată

simeon stalpnicul png

„Eşti terminat! De-aia nu te mai bagă nici Piţurcă. Ai numai figuri! Nu mai vrei să alergi sau nu-ţi mai iei vitaminele de la Reghe?", l-au ironizat fanii, aluzie la „punguţele" oferite de preparatorul fizic, în timp ce în partida cu elveţienii, steliştii au fost văzuţi la încălzire bând energizante. Nici Adi Popa nu a scăpat, suporterii cerându-i antrenorului să-l schimbe, în timp ce Nikolici e pe făraş după ce, aflat în tribune, a scuipat un grup de spectatori. El şi-a cerut scuze, dar ultraşii nu-l iartă şi-l vor contesta până când va părăsi echipa.

Aroganţa afişată în ultimul timp de antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-a transformat în nervi, după jocul cu elveţienii


    Steaua-Fc Basel/1:1
Steaua-Fc Basel/1:1

Nici fanii nu mai cred în jucători. Prestaţia tot mai slabă i-a făcut pe suporteri să nu mai vină în număr mare la meciuri. Contra lui Basel au fost 25.000 de inşi, adică cea mai slabă audienţă de când echipa evoluează în partide internaţionale pe Arena Naţională.

În plus, preţul biletelor i-a alungat pe mulţi de la stadion. Oricum, cei prezenţi i-au huiduit în multe rânduri pe stelişti, iar jocul lor slab a fost confirmat şi de statistică: de 17 ani Steaua nu a mai învins acasă în Liga Campionilor şi a înregistrat 12 meciuri fără victorie acasă, fiind cea mai slabă echipă din istoria celei mai puternice competiţii europene.


    steaua
steaua

Becali le dă ultimatum. Gigi Becali le-a transmis celor din staff să nu-i mai folosească pe cei care nu mai dau randament, iar Latovlevici riscă să devină rezervă şi să nu fie lăsat să se transfere. În plus, dacă nu vor apărea rezultate, salariile vor întârzia şi mai mult.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net