UPDATE FOTO Fost fotbalist brazilian, găsit decapitat în faţa casei!

Ultima actualizare:
1
1

Violenţă fără margini la Rio de Janeiro, acolo unde fostul fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit decapitat. De fapt, a fost descoperit doar capul victimei, aruncat de criminali în faţa locuinţei, pentru a fi descoperit de soţie! Restul corpului fostului fotbalist nu a fost găsit.

UPDATE Presa internaţională susţine că poliţia braziliană a găsit o nouă pistă în anchetă. Moartea fotbalistului ar avea legătură cu munca soţiei sale, Silva. Ea colaborează demult cu poliţia şi-n trecut în urma unui raid au fost efectuate mai multe arestări. Se pare că acum, infractorii au vrut să se răzbune şi l-au ucis pe Santos pentru a transmite un mesaj.

O altă variantă e că recent, fostul jucător a fost jefuit în magazinul său de trei inşi, iar el a postat pe facebook mai multe fotografii surpinse de camerele de supraveghere. Se poate ca ucigaşii să se fii răzbunat pentru “tupeul” de a le dezvălui identitatea.

2
2


    2
2

(Două dintre fotografiile postate de Santos cu atacatorii săi)

Joao Rodrigo Silva Santos s-a retras din activitatea de fotbalist în urmă cu doi ani, după ce a jucat, de-a lungul carierei, pentru mai multe cluburi din Brazilia, Suedia şi Honduras. Recent, el şi-a deschis o firmă de vânzare de alimente sănătoase şi suplimente alimentare.

Potrivit poliţiei locale, Santos ar fi fost răpit luni seară, după ce şi-a închis magazinul. Unii martori au văzut câţiva bărbaţi urcându-l pe fostul jucător cu forţa în maşina sa şi plecând în viteză, înainte de miezul nopţii. Oamenii legii bănuiesc că fostul sportiv a fost ucis de o bandă de traficanţi de droguri,.

Cumnatul lui Santos a declarat pentru presa braziliană că soţia fostului fotbalist, Geisa Silva, în vârstă de 31 de ani, a stat trează toată noaptea, după ce soţul ei nu a venit acasă. "Se pregătea să plece la muncă, în jurul orei 05.30, când a auzit un zgomot, a deschis uşa şi a văzut rucsacul. Când l-a deschis, a văzut capul lui. Din câte ştiu, el nu avea duşmani şi nici soţia sa nu avea duşmani", a afirmat el.

Pentru ca totul să fie şi mai îngrozitor, capul avea ochii scoşi şi limba tăiată!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net