Greii schimbă regulile fotbalului

Ultima actualizare:

La masa tratativelor au luat loc, printre alţii, nume grele ca Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Pep Guardiola (antrenor Bayern München), Fabio Capello (selecţioner Rusia) şi Antonio Conte (antrenor Juventus).

CR7 a fost cel care a venit primul cu o propunere inedită, aceea ca arbitrii să aibă asupra lor un spray cu care să traseze linia unde trebuie să stea exact zidul la loviturile libere.

„Ar fi o regulă care ar funcţiona în orice campionat", a spus Ronaldo la Dubai International Sports Conference.

Solicitări interesante au venit însă şi din partea tehnicienilor. Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern a spus că are un lot foarte numeros şi şi-ar dori să poată face mai multe schimbări în timpul unui joc. Fabio Capello şi Antonio Conte s-au pus de acord asupra unei reguli care să permită time-out-ul, ca la handbal.

„De pe bancă noi comunicăm mai greu cu jucătorii. Ne sunt îngreunate deciziile tactice. Ar fi bine să avem această posibilitate pentru un minut, măcar în momentul schimbărilor sau accidentărilor", a declarat selecţionerul Rusiei.

- În 1891 s-a implementat timpul adiţional, prelungirile, pentru a compensa tragerile de timp;- În 1902 s-a introdus penalty-ul pentru fault în careul de 16 metri;- În 1912 s-a interzis portarilor să atingă mingea cu mâna în afara careului mare;- În 1990 s-a introdus legea offside-ului aşa cum o ştim noi astăzi, după mai multe schimbări cu privire la acest aspect;- Tot în 1990 s-a decis ca pentru un fault din poziţie de ultim apărător să se acorde cartonaş roşu;- În 1992 li s-a interzis portarilor să prindă în mână pasele venite de la coechipieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net