Steaua- Dianamo 1:1. Un egal cât o victorie

Ultima actualizare:

    Dragoş Grigore a marcat în poarta Stelei dar nu i-a împiedicat pe campioni  să ia un punct din derbiul de aseară
Dragoş Grigore a marcat în poarta Stelei dar nu i-a împiedicat pe campioni să ia un punct din derbiul de aseară

"Dinamo nu înseamnă nimic pentru Steaua. Este o diferenţă enormă în acest moment între noi şi Dinamo", spunea tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, înaintea partidei. Dinamoviştii au vrut însă să-i dea peste nas şi au arătat pe teren, în meciul direct, că lucrurile nu stau chiar aşa cum le prezenta antrenorul campioanei.

Campionii au atacat de la început, au avut ocazii periculoase prin Sânmărtean, Tănase- care a trimis în bară în prima repriză - şi Keşereu, în timp ce "cânii" lui Stoican au "stat la cutie" aproape tot meciul, preferând ieşirile periculos pe contraatac. Oaspeţii au dat lovitura dintr-un penalti, scos de Ţucudean, după o ciocnire cu Tătăruşanu. Dragoş Griogoie l-a păcălit pe portar cu o "scrăriţă" şi a declanşat isteria în rândul dinamoviştilor.

Bucuria lor nu a durat decât până în minutele de final, atunci când Keşeru l-a învins pe Bălgrădean şi a egalat scorul. "Mă bucur foarte mult că nu am pierdut acest joc. Este un punct uriaş în lupta pentru titlu, iar epntru suportteri egalul contează enorm", a spus Claudiu Keşeru la finalul jocului. După prima sa reuşită în tricoul "roş-albastru"

Oaspeţii au cerut un penalti şi în prima repriză. Meciul n-a fost unul fără probleme pentru centralul Alexandru Tudor. Arbitrul bucureştean a analizat bine însă cea mai grea fază a primei reprize, atunci când dinamovistul Matei a căzut în careul lui Tătăruşanu. Iniţial s-a crezut că Matei a fost lovit de un adversar, dar s-a dovedit că fotbalist doar a alunecat în careu. Asta nu i-a împiedicat pe cei de pe banca de rezerve a oaspeţilor să ceară lovitură de la unsprezece metri, dar arbitrul a lăsat jocul să curgă.

Halep a dat lovitura de începere a partidei. Simona Halep a fost invitata steliştilor la derbiul de aseară. Jucătoare de tenis, numărul şapte în ierarhia mondială, este legitimată la clubul din Ghencea şi mare fan al echipei campioane. Simona a fost aplaudată de întreg stadionul în momentul în care a păsit pe gazon. Şi la Timişoara, la partida dintre ACS Poli şi Săgeata Năvodari lovitura de începere a partidei a fost dată de o sportivă. Este vorba de fosta gimnastă Simona Amânar, primită cu flori şi aplauze pe arena "Dan Păltinişanu".

Suporterii au întârziat startul partidei

Partida din Ghencea nu a început la ora anunţată iniţial, ci cu zece minute mai târziu. Motivul a fost acela că arbitrul Alexandru Tudor nu a fluierat startul jocului până când nu s-a terminat "războiul" galeriilor.

Atât steliştii cât şi dinamoviştii au avut un întreg arsenal de torţe, petarde şi fumigene, pe care l-au folosit în momentul în care echipele au ieşit de la cabine. Iniţial, astfel de oboiecte fuseseră aprobade şi ar fi trebuit ca spectacolul pirotehnic să fie legal însă cu puţin timp înainte de meci Jandarmeria a decis să nu-i lase pe suporteri cu torţe şi fumigene, astfel că au confiscat ce au putut. Fanii au fost însă suficient de vicleni şi au reuşit să ascundă de oamenii legii o parte importantă a materialelor cu care au făcut un adevărat show în tribune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net