Dorit cu insistenţă la Dinamo, golgheterul Coronei, Sergiu Buş, declară dragoste campioanei: «Aş veni pe jos la Steaua»

Ultima actualizare:

    Sergiu Buş devine în vară  liber de contract
Sergiu Buş devine în vară liber de contract

N-a reuşit la CFR Cluj, în prima ligă, dar a devenit cel mai bun marcator al Coronei. Puştiul Sergiu Buş, 22 de ani, a marcat nouă goluri în acest sezon pentru ultima clasată şi a atras atenţia echipelor din Bucureşti.

Cei de la CFR Cluj nu l-au oprit în lot pe Sergiu Buş, considerând că atacantul ar câştiga experienţă jucând meci de meci la alt club, având în vedere că în Gruia nu prindea echipa decât foarte rar. Fotbalistul de 22 de ani a ajuns, sub formă de împrumut, la Corana Braşov şi, în scurt timp a devenit om de bază. În acest sezon a marcat nu mai puţin de nouă dintre cele 20 de goluri ale braşovenilor, iar evoluţiile bune l-au adus în atenţia cluburilor din Bucureşti.

Prima care a anunţat că-l vrea a fost Dinamo. „Câinii” au fost la un pas să semneze cu atacantul în pauza competiţională din iarnă, însă negocierile nu s-au concretizat, urmând ca şefii din Şoseaua Ştefan cel Mare să pornească un alt „atac”în această vară. Pe fir a intrat însă campioana Steaua.

Cei din Ghencea vor rămâne fără un vârf veritabil din vară, când Piovaccari va pleca, revenind în Serie A, la Sampdoria, echipa care l-a împrumutat Stelei. Kapetanos nu va mai „prinde” un alt sezon în Ghencea, iar şefii „roş-albaştrilor” s-au orientat spre puştiul Buş, care, fără menajamente şi-a declarat simpatia faţă de echipa lui Laurenţiu Reghecampf: ” Cine n-ar vrea la Steaua?! M-aş duce şi pe jos în Ghencea!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net