Dinamo a fost ucisă de Cioinac

Ultima actualizare:

    Dinamo- Viitorul (1-2)
Dinamo- Viitorul (1-2)

Proiectul unui Dinamo „low cost" a părut în tur să dea roade, în ciuda unor critici venite din afară. S-a dovedit însă că nu toate muştele fac miere.

„Câinii" se aflau înainte de această etapă în preajma podiumului şi o victorie cu modesta Viitorul o sălta pe locul patru, peste Pandurii Târgu Jiu. Lucrurile au început perfect în groapă, Ţucudean a deschis scorul în minutul şapte, şi totul părea să meargă spre o victorie a alb-roşilor.

Flavius Stoican, antrenor băftos şi inspirat până ieri, a nenorocit totul în minutul 53, când l-a introdus pe teren pe Ionuţ Cioinac, în locul lui Kamil Bilinski. Iar jucătorul adus de la Poiana Câmpina, din Liga a III-a, a demonstrat că primul eşalon e o căciulă prea mare pentru capul lui.

A comis două erori grave în doar 10 minute şi Dinamo a pierdut toate cele trei puncte. Mai întâi, în minutul 80 şi-a deviat în proprie poartă o minge respinsă de Naumovski. Apoi, în ultimul minut al jocului, l-a faultat inutil în careu pe Mitriţă, iar arbitrul a acordat penalty-ul din care Larie a făcut 2-1 pentru constănţeni.

„Mi-e greu să diger această înfrîngere. Doar neşansa a făcut să nu câştigăm. Important este ca în aceste momente să-i ridic moralul lui Cioinac. El suferă cel mai mult acum şi trebuie să-l încurajăm", a spus Stoican, dar lucrurile nu se anunţă liniştite pentru el la Dinamo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net