«Câinii» se sfâşie între ei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primele etape ale acestui sezon au provocat un haos general la Dinamo. Jucătorii vor schimbarea antrenorului Mulţescu, care la rândul lui aduce critici propriilor elevi, dar şi conducerii clubului.

Dinamo nu mai sperie pe nimeni în Liga I, nici măcar pe ultima clasată Corona. După patru eşecuri consecutive, braşovenii au smuls primul lor punct în confruntarea de pe teren propriu cu echipa din "Ştefan cel Mare". Dincolo de jocul slab şi de rezultatul neaşteptat, atmosfera din sânul echipei dinamoviste pare să se fi stricat iremediabil. S-a ajuns chiar la nivelul în care jucătorii solicită fără perdea schimbarea antrenorului. Stoperul Dragoş Grigore a fost cel care a avut curajul să iasă cu declaraţii anti-Mulţescu, fiind de fapt o "portavoce" a vestiarului.

"Am jucat un fotbal slab. Nu ştim care e problema, dar trebuie schimbat ceva pentru a putea continua. Nu e posibil să ne facem de ruşine meci de meci. Nu ştiu de ce avem nevoie, antrenorul şi staff-ul său pot spune asta", a spus internaţionalul dinamovist. Mesajul transmis de Grigore e destul de clar: Gigi Mulţescu ar trebui să plece cât mai repede de la Dinamo.

În replică, tehnicianul "câinilor" nu i-a răspuns direct lui Grigore, dar a dat vina pe elevii săi pentru egalul cu Corona.

"Jucătorii trebuie să fie mai precişi, mai concentraţi, să nu mai rateze. Matei a avut trei ocazii mari, dar le-a ratat. S-a greşit şi în apărare, am primit un gol stupid din lipsă de marcaj. Am avut momente bune de joc, dar a lipsit ultima pasă şi golul", a fost discursul lui Gigi Mulţescu.

Antrenorul de 61 de ani n-a uitat nici de campania slabă de achiziţii din această vară, trimiţând încă o "săgeată" la adresa conducerii clubului: "Noi ne vom pregăti în continuare, dar lipsa jucătorilor de valoare este una dintre marile probleme". Rămâne de văzut cum vor reacţiona în zilele viitoare oficialii dinamovişti, în frunte cu patronul Ionuţ Negoiţă, pentru a stopa degringolada "câinilor".

George Ţucudean revine la Dinamo

De săptămâna viitoare, Gigi Mulţescu îl va avea la dispoziţie şi pe George Ţucudean, atacantul de 22 de ani care a mai jucat pentru Dinamo până în luna ianuarie a acestui an. Dinamoviştii s-au înţeles cu belgienii de la Standard Liege pentru un împrumut până în vară al lui Ţucudean, urmând să suporte aproximativ jumătate din salariul de 20.000 de euro lunar pe care fotbalistul îl avea în Belgia.

Bălgrădean, înjurat de fani

Pe întreaga durată a partidei de la Braşov, suporterii dinamovişti l-au luat în colimator pe portarul Cristi Bălgrădean.

"Unii mă găsesc pe mine ţap ispăşitor pentru perioada grea a lui Dinamo. Nu ştiu ce au cu mine. Am încercat să discut cu ei, dar ei mă înjură în continuare. Îmi reproşau că n-am plecat", a spus "Pufulete".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net