13 ani fără «Unicul Căpitan»

Ultima actualizare:

De atunci în fiecare an e comemorat de dinamovişti şi e recunoscut ca „Unicul Căpitan". Şi, azi, „câinii", suporteri sau jucători, vor merge după-amiază la mormântul său să-i aducă un omagiu. În plus, la meciul de mâine cu Ceahlăul, galeria, situată în peluza ce-i poartă numele, va pregăti o coregrafie dedicată lui Cătălin. De asemenea, familia fostului număr 11, echipament ce nu va mai fi purtat de nimeni la Dinamo, va fi prezentă la partidă. Interesant e că peste câţiva ani, roş-albii vor putea un nou Hîldan în echipă.

E vorba despre nepotul „Unicului Căpitan", Cătălin George Hîldan, care la aproape 11 ani ai săi evoluează la grupa de copii ai „câinilor" antrenată de Tudor Palade. Micuţul evoluează atât ca fundaş dreapta cât şi ca mijlocaş şi va activa şi-n meciuri pentru copiii cu-n an mai mari ca el. „Ştie ce înseamnă numele său pentru Dinamo şi mereu încearcă să fie printre primii", au spus cei care-l pregătesc.

Cine a fost Cătălin Hîldan

A jucat 138 de meciuri în prima ligă şi a marcat 6 goluri, toate pentru DinamoA avut 8 selecţii la echipa naţională şi a înscris un golA avut un rottweiler pe care l-a botezat Red (roşu, în limba engleză)Avea ca motto: „Hai să le arătam la ăştia ce înseamnă Dinamo"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net