Zicu şi Mutu nu joacă în derby-ul cu Steaua

Ultima actualizare:

    Zicu şi Mutu vor  vedea la televizor  meciul cu Steaua
Zicu şi Mutu vor vedea la televizor meciul cu Steaua

Răzvan Lucescu abia a alcătuit primul 11 ce se va lupta diseară cu stelişti, mulţi dintre elevii săi având probleme de sănătate sau fiind suspendaţi.

Roş-albaştrii sunt deja campioni şi vin la Ploieşti ca-n vacanţă, iar în echipa de start vor apărea multe rezerve. Totuşi, gazdele speră să învingă pentru a avea în continuare şanse la locul secund şi privesc partida ca un adevărat derby, însă Lucescu junior nu e deloc optimist.

„Mutu şi Zicu nu vor fi în lot, primul având o problemă la genunchi, dar nu la cel operat, în timp ce Zicu a primit o lovitură urâtă la antrenamentul de miercuri...Mutu a început bine în primăvară, dar a avut ghinion şi s-a accidentat. Rămâne un jucător de valoare, care atunci când e apt fizic, poate să facă diferenţa", a anunţat tehnicianul.

Apoi, a continuat veştiile proaste pentru ploieşteni: „Nu va juca nici Gerson, care are o entorsă din meciul cu Viitorul şi nu e încă recuperat, iar Teixeira e suspendat. În aceste condiţii, am avut de alcătuit cel mai simplu 11". Singura veste bună pentru fanii „lupilor" e că Guilherme şi-a prelungit ieri contractul pentru încă doi ani, deşi a fost aproape de un transfer chiar la rivala Steaua, motiv pentru care a primit ameninţări din partea celor din galeria Petrolului.

Zicu şi Mutu vor  vedea la televizor  meciul cu Steaua
Zicu şi Mutu vor vedea la televizor meciul cu Steaua

Suporterii Petrolului s-au pregătit intens pentru întâlnirea cu elevii lui Reghe! Pe lângă spectacolul pirotehnic pregătit, din „arsenal" nu vor lipsi nici coroanele funerare pe care se poate citi clar mesajul „RIP Steaua" (n.r. - Odihnească-se în pace), în timp ce din tribune vor răsuna cântece ce îndeamnă la violenţă. Rivalitatea dintre cele două tabere şi-a consumat în trecut unul dintre cele mai dure episoade, când un fan al ploieştenilor a intrat pe teren şi l-a lovit pe stelistul Galamaz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net