Cruduţa îl ţine «prizonier» pe Nilă!

Ultima actualizare:

    Daniela Crudu
Daniela Crudu

Nilă face ce face şi ajunge din nou în prim-plan! Şi nu datorită performanţelor sale sportive. Din contră. Mihai Costea este alungat de la Steaua însă atacantul refuză ofertele pe bandă rulantă. Motivul este unul incredibil: nu vrea să plece din Bucureşti, pentru a nu o lăsa singură pe iubita sa, Daniela Crudu, care nu-şi doreşte să trăiască în afara Capitalei.

Steaua a intrat în luna curăţeniei, iar cap de listă este Mihai Costea. Adus cu surle şi trâmbiţe în Ghencea în 2006, fotbalistul oltean a fost pariul pierdut şi marea dezamăgire a campionilor. În mai bine de doi ani petrecuţi la echipa roş-albastră, cel porclit Nilă nu a „prins" decât 35 de jocuri, iar de înscris a făcut-o doar de nouă ori! Extrem de puţin pentru un „vârf" pentru care s-au plătit 1,4 milioane de euro.

Acum, Costea are bagajele făcute, antrenorul Laurenţiu Reghecampf dorind să-l cedeze pe fotbalistul în vârstă de 25 de ani! Cu atât mai mult cu cât echipa campioană va semna zilele acestea cu Keşeru. Revenind la Costea, atacantul are însă mari probleme în a-şi găsi echipă. Şi nu pentru că ofertele nu vin - ele apar, surprinzător, având în vedere forma extrem de slabă arătată de jucător - ci pentru că el le refuză sistematic.

simeon stalpnicul png

Mihai Costea nu a vrut să revină la Craiova, deşi Adrian Mititelu l-a dorit neapărat la echipă, afirmând în mai multe rânduri că el crede în continuare în calitătile lui Costea şi în forţa sa de a reveni la nivel înalt. Refuzul atacantului a şocat pe mulţi, mai ales că la Steaua nu are nicio şansă de a rămâne sau de a juca. Motivul jucătorului este unul cât se poate de simplu: nu vrea să plece din Bucureşti şi să o lase singură pe Daniela Crudu.

Este cunoscut faptul că Mihai este un tip extrem de gelos şi că nu suportă s-o scape din ochi pe iubita lui, iar aceasta are viaţa legată de capitală. Are familia aici - tata şi sora - prietenii, dar şi un job stabil şi bine plătit la Bingo, la Antena 1. Costea a avut ofertă şi de la Corona Braşov şi câteva echipe din afară, din ligile inferioare, dar răspunsul lui Nilă a fost acelaşi de fiecare dată: „nu".

Au o relaţie cu năbădăi

Mihai Costea şi Daniela Crudu formează un cuplu de aproape trei ani. Nu au avut o relaţie liniştită, din contră! Au fost la un pas să se despartă definitiv de câteva ori, însă de fiecare data dragostea lor a câştigat. Nici chiar intervenţia impresarului Giovanni Becali sau a patronului Stelei Gigi Becali nu au produs „ruptura" pe care mulţi o aşteptau. Din dragoste pentru iubitul ei, Daniela a renunţat la petrecerile nocturne, la pictorialele sexy şi la job-ul de asistentă la „Un show păcătos", de la Antena 1.

Adversarele se întăresc

Adi Mutu şi Denis Alibec au trecut prin Serie A şi sunt oamenii pe care „lupii” şi, de partea cealaltă, giurgiuvenii mizează că vor marca pe bandă rulantă. Dacă Reghe a hotărât să-şi „betoneze” ofensiva cu Keşeru, „vârf” ce evoluează de mult timp în Franţa, cei de la Petrolul s-au hotărât să contracareze prin aducerea unui nume sonor: Adi Mutu.

„Briliantul” e împrumutat până la finalul sezonului de francezii de la Ajaccio şi urmează să se prezinte la data de 15 ianuarie la echipa condusă de bunul său prieten şi fost coleg de cameră la echipa naţională, Cosmin Contra. Salariul său va fi în jur de 200.000 de euro, bani ce vor fi achitaţi în proporţii egale de şefii clubului ploieştean şi cei ai formaţiei corsicane.

Astra nu aduce un fotbalist la fel de “sonor” ca Mutu sau Keşeru, dar Denis Alibec are avantajul că e tânăr, abia a împlinit 23 de ani, şi are contract cu italienii de la Inter până în 2016. Acum, după ce a fost împrumutat în mai multe rânduri speră ca acum să dea lovitura la Astra, la giurgiuveni urmând să aibă un salariu de peste 10.000 de euro lunar.

Daniela Crudu lasă televiziunea pentru o nouă carieră? Pregăteşte o mişcare-bombă

FOTO Emoţii copleşitoare pentru părinţii Danielei Crudu. Ce a făcut bruneta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net