Daniel Niculae, cel mai tare transfer din Liga a II-a

Ultima actualizare:

    A jucat ultimul meci  pentru Rapid în 2006
A jucat ultimul meci pentru Rapid în 2006

Giuleştenii stau prost cu banii, dar puterea farmecului vieţii e mai presus de orice şi marii lor jucători se întorc pe rând acasă pentru a pune umărul la redresarea situaţiei. După Daniel Pancu, Daniel Niculae a spus şi el da rugăminţii tuturor rapidiştilor.

Atacantul de 31 de ani s-a despărţit de Kuban Krasnodar în vara anului trecut şi de pe 4 mai 2013, adică în urmă cu aproape un an, n-a mai jucat niciun meci oficial. A tot încercat să-şi găsească un angajament în străinătate, dar timpul a trecut şi ofertele nu i-au rupt cutia poştală în două. Astfel, Daniel Niculae e eşuat la Pro Rapid, unde i s-a permis să se antreneze alături de giuleşteni, sub comanda lui Viorel Moldovan.

La început, nimeni n-a îndrăznit să spere la mai mult, dar văzând că stă degeaba, toată lumea a început să-i facă pressing.

"Nu vezi că nu-ţi găseşti echipă? Hai şi ajută-ne anul ăsta să promovăm şi pe urmă vezi tu!", au tras de el toţi rapidiştii, dar Niculae părea de neînduplecat. Asta până în urmă cu câteva zile, când s-a săturat şi el de vacanţă şi, după primirea făcută pe Giuleşti la amicalul cu Voluntari, în care a şi marcat un gol, a acceptat. Ieri a făcut vizita medical şi e aşteptat să debuteze chiar sâmbătă, în meciul de la Bacău, după şapte ani şi nouă luni de la ultimul meci oficial jucat în tricoul Rapidului.

Pe 3 iunie 2006, Niculae era titular în atacul Rapidului, alături de actualul său antrenor, Viorel Moldovan şi marca în meciul de la revedere, cu Sportul Studenţesc, după care pleca la Auxerre pe 3,3 milioane de euro. Niculae, 107 mciuri şi 33 de goluri pentru Rapid în carieră, va sta în Giuleşti până la vară şi va fi plătit modic, chiar de către tehnician.

Ce a făcut Niculae după plecarea din Giuleşti

2006–2010     Auxerre         130 de meciuri     19 goluri2010–2012     AS Monaco     17 meciuri           4 goluri2011–2012     Nancy             24 de meciuri       6 goluri2012–2013     Kuban Krasnodar    11 meciuri    2 goluri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net