Borcea, ţinută de fiţe pe şantier

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristi Borcea şi-a făcut timp marţi după-amiază pentru a-i verifica pe cei care-i modernizează curtea interioară a imobilului său de pe Calea Floreasca, dar a fost atent să nu-şi prăfuiască pantofii albaştri.

Ex-conducătorul dinamovist are multe afaceri în domeniul imobiliar, având proprietăţi în mai multe oraşe din ţară dar şi-n străinătate. Una dintre ele e situată lângă arena din "Ştefan cel Mare" şi este de importanţă "strategică" pentru Borcea. De ce? Fiindcă la ultimul etaj e amenajată o lojă şi atunci când roş-albii dispută partidele cu porţiile închise, el şi cei din anturajul său urmăreau meciul live având vedere panoramică asupra jocului prestat de "câini".

simeon stalpnicul png

Acum, el a cerut ca parcarea aferentă clădirii să intre în renovare, iar muncitorii au ordin să schimbe toate dalele de piatră. Marţi, Borcea le-a făcut o vizită-fulger, s-a arătat mulţumit de stadiul lucrărilor, dar a avut grijă să nu-şi murdărească pantofi de piele albaştri, să-şi etaleze cureaua asortată cu încălţămintea şi să-şi protejeze sacoul de praf, ţinându-l ferit în braţe până la intrarea în sediu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net