Cristea a certat-o că nu poartă verigheta de 1.000 de euro

Ultima actualizare:

    Bianca şi  “Prinţul” au  verighete personalizate (foto: Star)
Bianca şi “Prinţul” au verighete personalizate (foto: Star)

Click! v-a prezentat-o ieri pe Bianca Drăguşanu fără verigheta de la Cristea pe deget. În ultima vreme, fosta asistentă a lui Capatos îşi uită inelul de la logodnic din ce în ce mai des acasă.

Imprudenţa Biancăi nu a rămas nesancţionată. Fotbalistul Universităţii Cluj s-a săturat să-i mai înghită iubitei „aroganţele" şi a certat-o că nu poartă bijuteria ce l-a costat 1.000 €. Ieri, fosta asistentă a lui Capatos se află în Bucureşti pentru o şedinţă foto de promovare a liniei ei vestimentare ByBy by Bianca Drăguşanu.

Ea ţine legătura cu „Prinţul" prin intermediul telefonului, aşa că fotbalistul a surprins chiar el degetul fără inel al Biancăi. „Nu uit acasă intenţionat verigheta, doar că uneori mi se întâmplă să plec fără ea. Aşa am făcut şi atunci, ca şi azi (ieri, n.r.). Din cauza orei matinale când am plecat de acasă, nu am luat nici o bijuterie la mine. La prânz, am vorbit cu Adrian pe mesengerul de pe mobil şi a observat imediat că nu am verigheta. M-a certat destul de tare, fiind şi ironic: «De ce nu o porţi, îţi e ruşine cu ea?!». Mi s-a părut haios să aud aşa ceva şi i-am explicat cum au stat lucrurile. Ne-am împăcat în câteva secunde", a spus Bianca pentru Click!, încercând din răsputeri să dreagă busuiocul faţă de Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net