Contra a debutat cu un meci nebun la Getafe

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra  s-ar întoarce să  antreneze în  Spania după o  pauză de 2 ani
Cosmin Contra s-ar întoarce să antreneze în Spania după o pauză de 2 ani

Cosmin Contra a primit o şansă uriaşă să devină primul român care antrenează o echipă din Primera Division şi era important să înceapă cu dreptul. Mai ales că locul din clasament ardea şi Getafe rămăsese singura echipă din campionat fără victorie în 2014. Din păcate, n-a fost să fie.

Granada părea victima perfectă pentru debutul fostului antrenor al Petrolului pe Coliseum Alfonso Perez, iar meciul a început ideal. Celălalt român de la madrileni, Ciprian Marica, titularizat de Contra, a confirmat încrederea şi i-a făcut acestuia cadoul perfect de bun venit: gol în chiar minutul şase.

În minutul 35, Granada a egalat, dar trei minute mai târziu, Getafe a înscris din nou şi a intrat în avantaj la pauză, 2-1, şi părea că lucrurile sunt sub control. În minutul 62, oaspeţii au egalat din nou, dar după doar 10 minute, Lafita, omul introdus inspirat de Contra în a doua repriză, a înscris pentru 3-2 şi toată lumea credea că victoria nu mai poate fi scăpată.

Această idee a fost întărită şi de cartonaşul roşu primit de un jucător al Grandei, dar drama nu-şi consumase ultimul act. În mintul 77, pe o nouă eroare în apărarea celor de la Getafe, Granada a egalat pentru a treia oară, spre exasperarea lui Cosmin Contra, care şi-a văzut visul de a debuta cu o victorie spulberat.

Partida s-a încheiat 3-3 şi bătălia pentru salvarea de la retrogradare se anunţă mai grea decât se credea. Getafe are doar două puncte peste prima echipă care merge în Secunda şi urmează o deplasare infernală, la locul 4, Athletic Bilbao, unde nici Real şi nici Barcelona n-au câştigat în acest sezon.

"Mi-ar fi plăcut să avem mai mult control după ce am înscris. Am devenit foarte nervoşi şi acest lucru mă îngrijorează mai mult decât fotbalul jucat. Un punct nu este bun, nu atunci când ai condus de trei ori. Nervii încă există. Încă nu am reuşit să aduc calmul jucătorilor. Trebuie să corectăm greşelile cât mai curând posibil. Există un blocaj mental. Avem jucători tehnici cu personalitate, dar ei pierd mingea prea uşor şi asta este din cauza nervilor. Totuşi, să ne gândim la lucrurile pozitive. Am înscris trei goluri şi fanii au susţinut echipa", a spus Cosmin Contra după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net